Profimedia
NOVA PJESMA

Prvo na plakatima, a onda na Youtubeu - nova pjesma Lane Del Rey

Nakon što ju je oglasila plakatima širom Los Angelesa, Lana Del Rey je objavila novu pjesmu – "Love".

Kada su se pojavili, nitko nije znao što se plakatima stvarno reklamira. Na njima je pjevačica u oblacima i s anđeoskim izrazom lica gleda prema tlu, a pored nje je neidentificirana muška osoba. Mnogi su pomislili da je to ustvari najava albuma koji bi se trebao zvati "Young and in Love".

Na novom albumu je okupila jaku ekipu suradnika, od već prokušanih Emilea Haynea koji je s njom radio na "Born To Die", autora njezinog starog hita "Summertime Sadness" Ricka Nowelsa pa do Bennyja Blanca, producenta poznatog po radu s Katy Perry.

Kada su se pojavili plakati, dosta se nagađalo o tome je li riječ o albumu, pjesmi ili "vizualnom projektu", a iako je nova pjesma objavljena još uvijek se ne znaju detalji o tome kako će novi album zvučati i hoće li možda biti riječ o široj, multimedijskoj, priči. Lana Del Rey je još ranije za NME izjavila – "Imam neke okvirne ideje o tome što bih voljela napraviti s albumom. Interscope, etiketa za koju objavljujem, je vrlo fleksibilna i ne stvaraju mi pritisak oko toga kada album mora biti objavljen. Sretna sam što mogu raditi glazbu iza koje stojim, to mi je dovoljno."

Njezin posljednji album, ukupno četvrti, "Honeymoon" objavljen je prije dvije godine, a u rujnu 2015. godine je dosegao svoj vrhunac popevši se na drugo mjesto Billboardove ljestvice albuma.

Linker
12. travanj 2024 05:20