Profimedia, United Archives
u 53. godini

Preminula zvijezda Twin Peaksa

U 53. godini života preminula je američka glumica Pamela Gidley. Kako javljaju američki mediji, umrla je 'mirno u svom domu u Seabruku'.

Pamela Gidley proslavila je uloga Terese Banks u filmu Davida Lyncha ‘Twin Peaks: Fire Walk With Me' 1992. godine. Tada su udareni temelji uspjeha kultne tv serije Twin Peaks, ali ona u seriji nikad nije glumila. No, jednu od zapaženijih uloga ostvarila je još u filmu 'Twin Peaks: The Missing Pieces'.

No, nisu to i jedine njezine važne uloge, istaknula se i u serijama 'The Closer', 'CSI: Las Vegas' i 'MacGyver' te filmovima 'True Blue' kao i u seriji 'Jane Austen's Mafia!'.

Svijet se teška srca oprašta od glumice, a među neutješnima je i zvijezda SF filma 'Avengers: Infinity War', glumac Josh Brolin (koji je s njom glumio i u filmu Thrashin iz 1986.). 'Moja bolja polovica u filmu 'Trashin' i dvaput moja djevojka. Imam predivne i nevine uspomene na nju: bila je temperamentna i zabavna. Ostavila je neizbrisiv trag u mom životu, hvala Pam. Počivaj u miru, ljepotice', napisao je Brolin na svom Instagramu.

A post shared by Josh Brolin (@joshbrolin) on

Linker
16. travanj 2024 19:11