Facebook official
PREMIJERNO PREDSTAVLJANJE

Poslušajte kako zvuči novi Jack White

Glazbenik Jack White nastupio je uživo u premijernoj epizodi "A Prairie Home Companion with Chris Thile", emisije koja se emititra uživo diljem svijeta iz Fitzgerald Theatera u gradiću St. Paul, u američkoj državi Minnesota.

Za tu je priliku ekskluzivno izveo četiri pjesme sa svojeg najnovijeg albuma pod imenom “Jack White Acoustic Recordings: 1998 – 2016”. Sve prisutne je oduševio te ujedno najavio povratak svojim glazbenim korijenima. U emisiji je nastupao s basistom Dominicom Davisom, vokalom Lillie Mae Rische i gitaristom Fatsom Kaplinom, a zajedno su izveli hit White Stripesa "City Light", zatim "Carolina Drama” koji inače izvode The Raconteurs, country klasik "(Margie's At) The Lincoln Park Inn" te duet s pjevačicom Margo Price, “I’m Lonely (But I Ain’t That Lonely Yet)”.

Novi album legendarnog Jacka Whitea - “Jack White Acoustic Recordings: 1998 – 2016” sadrži 26 akustičnih pjesma i na njemu se nalaze najpoznatije pjesme benda White Stripes, The Raconteurs kao i Whiteove solo karijere. Kolekcija je objavljena početkom rujna i nalazi se na prvom mjestu Billboardove liste najprodavanijih albuma na vinilu.

Linker
20. travanj 2024 13:16