Press
MUZEJ SUVREMENE UMJETNOSTI

Pavel na krovu MSU

Nakon prvog koncerta legendarnog poljskog sastava Kormorany, Ljeto u MSU na krovnu terasu Muzeja u subotu, 25. lipnja u 21 sat, dovodi popularni zagrebački bend Pavel.

Grupa koju čine Aljoša Šerić, Antonia Matković Šerić, Jurica Hotko, Saša Jungić, Jakov Kolega, Dean Melki, Jerko Jurin i Stipe B. Mađor pokupila je sjajne kritike, ali je odlično prihvaćena i od publike, što pokazuju pozicije novih singlova benda na gotovo svim domaćim top ljestvicama. Pavel, ispočetka planiran kao solo projekt Aljoše Šerića, nastao je 2007. godine, ali se naposljetku javnosti predstavio kao bend, a iza sebe ima tri albuma: “Pavel”, “Od prve zvijezde ravno” te”I mi smo došli na red”, a singlovima “Poslije nas” i “Vrijeme života” najavili su novi album.

Ulaznice za koncert Pavela mogu se kupiti po cijeni od 85 kuna, a osim koncerta u cijenu su uključene i projekcija filma iz ciklusa Best of Metropolis, španjolska drama “Savršeni dan” te posjet međunarodnoj izložbi “Divlji zapad. Neoavangarda iz Wroclawa”. Projekcije filma održat će se u subotu 25. lipnja u 18 i 20 sati u dvorani Gorgona MSU-a.

Ulaznice se mogu kupiti putem sustava EVENTIM i na recepciji MSU-a od utorka do nedjelje od 11 do 18 sati i subotom od 11 do 20 sati.

Linker
25. travanj 2024 09:50