Bogat program

Ovog tjedna dva posebna koncerta u klubu Dva Osam: Mayales i Hram zasvirat će na Jabukovcu

U četvtak 23. prosinca Mayales, a u subotu na Božić najveće ovogodišnje otkriće - šibenski bend HRAM, dolaze u klub DVA OSAM.

Ovog blagdanskog tjedna u novom zagrebačkom klubu na staroj adresi posjetitelji će moći poslušati čak dva raritetna koncerta.

U četvtak 23. prosinca Mayales dolaze u klub DVA OSAM! Na spomen Mayalesa mnogima još uvijek u glavi zasvira "Mogu i sama"...

Ovom prilikom Mayales sviraju materijal s dva posljednja studijska albuma: "Simbol za sunce", s kojim su 2017. osvojili titulu albuma godine, te aktualni album "Domovina" iz ove godine.

Pogledajte video

Dovoljno retro, a ništa manje moderni, njihova pop melankolija, u kombinaciji s pitkom rock psihodelijom malo koga ostavlja ravnodušnim.

Posebno gostovanje za Božić

Ovog Božića prvo posebno live gostovanje u DVA OSAM! U život kreće nova klupska večer koja će predstavljati old school hip-hop (funk & soul) izvođače.

Čitajte i : Kultno mjesto: Klub Dva Osam konačno otvara svoja vrata, predstavili bogat program u prosincu

U premijernom izdanju okosnicu programa šalje Čudna muzika, kolektiv pod dirigentskom palicom glazbenog entuzijaste Dražena Frue, koji trenutno živi i djeluje u Šibeniku.

image

Hram 25.12. nastupa u Dva Osam.

PROMO

Dolazi nam jedno od najugodnijih iznenađenja ove godine, dolazi nam šibenski hip-hop sastav HRAM. Njihov stil je old school sa ulice, a istoimeni album prvijenac je mnogobrojne ostavio bez daha, i s oduševljenjem.

"Album je (barem zasad), objavljen isključivo u fizičkom formatu, i to kao CD. Ukoliko ga dosad nemaš - osiguraj si ovu priliku da HRAM provjeriš uživo... a onda si možda središ i CD", javljaju organizatori. Kao DJ support, ove večeri pojavljuju se sve agilniji Groove Playaz.

Za oba koncerta ulaz je moguć samo uz predočenje COVID19 propusnice. Broj ulaznica ograničen je poradi kapaciteta, zainteresiranima se predlaže da ih osiguraju u pretprodaji.

Linker
20. travanj 2024 11:02