Foto: Kristina Lenard
Buvljak razmjene

Ove subote dođite na zagrebački Tavan

U subotu, 4. lipnja, od 10:30 do 13:30 sati na Tavanu u Sinkovićevoj 8 održat će se druženje pod imenom Buvljak razmjene. Događanje je otvoreno za sve!

Sudionici buvljaka međusobno mijenjaju ili doniraju ili ”bagatelno” prodaju stvari koje više ne koriste. Na taj se način, uz ljudsku solidarnost, utječe na smanjivanje otpada, štedi, oslobađa prostor u ormarima i domovima te nabavlja lijepe i zanimljive stvari za njihovu pravu vrijednost uz ugodno druženje, kavu i – ili rakiju! Tavan vas poziva da pretražite ormare, spremišta, tavane, podrume i donesete: robu za odrasle i djecu, bižuteriju, cipele, torbe, parfeme, lonce, sportsku opremu, naočale, šešire, dodatke i ostatke, mobitele, gadgete, punjače za iste, knjige, dvd-e, cd-e, poklone bivših ljubavi, kućni dekor, a od biljaka: sadnice, sjemenke, zrnca mliječnog i vodenog kefira…

Foto: Kristina Lenard

Ukratko – sve rabljeno ili novo, neiskorišteno, (ne)nošeno, malo, veliko, promašeno ili neželjeno, potrpajte u torbe i dokotrljajte na korisno druženje. Povedite prijatelj(ic)e, sestre/braću, roditelje, susjede, bolje polovice. Donesite te razmjenite, prodajte ili poklonite svoje stvari koje vam više ne znače puno i razveselite nekoga tko će im dati dobar život!

Linker
20. travanj 2024 13:45