Svi u Laubu

Najcool mjesto u gradu: Art Fair Nesvrstani povezuje umjetnike i kupce, a nudi i pregršt zabave uz glazbu

Boutique art fair Nesvrstani nije samo najveći nego i totalno drugačiji od drugih, uvjerite se ovog vikenda i povežite se s umjetnicima kroz unikatna djela po povoljnim cijenama.

U zagrebačkoj Laubi - Kući za ljude i umjetnost će se nakon otvorenja najvećeg umjetničkog sajma u regiji, Boutique Art Faira NESVRSTANI, kolekcionari umjetnosti i svi oni koji to žarko žele postati doći na svoje od četvrtka 17. do nedjelje 20. lipnja. Najveći prodajni summit suvremene umjetnosti u regiji i službeno otvara svoja vrata.

Tijekom ovogodišnjeg izdanja, publika će osim u izloženim umjetninama, međusobnom umrežavanju i druženju moći uživati i u interaktivnom sadržaju i glazbenoj pratnji sve do kraja tjedna.

image
Boutique art fair Nesvrstani u Laubi.
PROMO

Zakoračite hrabro na tržište umjetnina u Laubi i uvjerite se na svoje oči kako trgovina u umjetnosti ne mora nužno biti rezervirana samo za one najimućnije. Od posebno kurirane ponude čak 13 domaćih i internacionalnih galerija uz 20 samostalnih umjetnika, sigurno ćete pronaći mjesto za sebe. Komercijalna platforma koja svejedno zadržava svoju čar i intimnost, poručuju organizatori sajma. Uvjerite se i sami kako nema ljepše povezanosti od kupca umjetnine i živućeg umjetnika, te kako ulaganje u umjetnost znači ulaganje u budućnost.

image
Sajam traje od četvrtka 17. do nedjelje 20. lipnja.
PROMO

Čitajte i: Novinar i književnik Vid Barić izdvojio nam je svojih pet favorita: Književni naslovi domaćih autora koje ne smijete propustiti

Bogat glazbeni program

Posjetitelji su dobrodošli u Laubu od 17. do 20. lipnja od 11 do 24 gdje se mogu upoznati s brojnim predstavnicima galerija, umjetničkim udrugama i samostalnim umjetnicima koji su uvršteni u ovogodišnji program NESVRSTANIH. Osim umjetničkog programa, goste će zabavljati i večernji glazbeni repertoar koji se uključuje koncerte bendova Kensington Lima, Rolo i Koala Voice, dok će Funk Delegacija vrtjeti ploče i preko dana.

image
Posjetitelji mogu doći od od 11 do 24.
PROMO

Također, posebno osmišljeni sadržaj ovogodišnjih NESVRSTANIH uključivat će interaktivan pristup prenošenja znanja i popularizacije umjetnosti na praktičan i zabavan način. U subotu 19. lipnja posjetitelji će moći uživati u kreativnoj i edukacijskoj radionici sitotiska u 14 sati, dok će oni natjecateljskog duha moći pokazati svoje znanje u kvizu koji će uslijediti nakon, u 17 sati.

image
Posjetitelji mogu upozati umjetnike i galeriste.
PROMO

Za kraj, oni radoznali neka rezerviraju nedjelju kada će moći naučiti ponešto o digital artu na panelu o umjetnosti budućnosti. Cijena ulaznica je 30 kuna, a na otvorenju se ulaz neće naplaćivati.

image
Pripremljen je i bogat glazbnei program.
PROMO
Linker
25. travanj 2024 18:20