Screenshot Youtube
NOVI SERIJAL

Mračna odiseja koja će zamijeniti Igru prijestolja

HBO je predstavio prvi trailer za znanstveno-fantasični vestern “Westworld”, serijal za koji mnogi očekuju da će po popularnosti zamijeniti “Igru prijestolja”.

Serijal će se sastojati od 10 jednosatnih epizoda, a inspiriran je istoimenim filmom iz 1973. godine koji je režirao Michael Crichton. Napravio ga je Jonathan Nolan, najpoznatiji po serijalu “Stalna meta”, producent je jedan od najpoznatijih redatelja današnjice J.J. Abrams, a u glumačkoj postavi su legendarni Anthony Hopkins, Ed Harris i Evan Rachel Wood.

U središtu “Westworlda” je bogati mogul (Anthony Hopkins) koji vodi tematski zabavni park za odrasle koji gostima omogućuje upražnjavanje svake vrste ljudske potrebe, bez obzira koliko one bile izopačene ili plemenite. HBO novi projekt opisuje kao mračnu odiseju o sumraku umjetne inteligencije i evoluciji grijeha koja je smještena na sjecište bliske budućnosti i izmišljene prošlosti. U zabavnom parku za odrasle “žive” humanoidni roboti koji odjenom počinju poprimati ljudske karakteristike, što zabrine njihovog stvaraoca.

Premijera novog HBO-ovog serijala očekuje se u listopadu ove godine, a zahvaljujući intrigantnom traileru mnogi misle da je upravo “Westworld” idući najpopularniji projekt televizijske kuće.

Linker
20. travanj 2024 15:29