Preporuka

Ljubav u raljama patologije: pozivamo vas na predavanje i radionicu o toksičnim vezama

Cjelodnevno događanje održava se 14. svibnja u zagrebačkom hotelu Dubrovnik. Predavačice su tri stručnjakinje iz područja psihoterapije, a okosnica konferencije su veze sa profilima ličnosti mračne trijade kao što su manipulatori, narcisi i psihopate.

Ove subote u hotelu Dubrovnik održat će se konferencija pod nazivom Ljubav u raljama patologije. Početak događanja najavljen je za 9 sati, a osim predavanja bit će organizirana i radionica koja je planirana za poslijepodne.

Iza ovog projekta stoje psihoterapeutkinje Ivana Đirlić Šindija i Marina Rei, dok je gost predavač profesorica Lidija Pehar sa Filozofskog fakulteta u Sarajevu koja ima zavidno iskustvo na temu veza s narcisoidnim osobama i psihopatima.

image

Jednodnevno događanje namijenjeno je svim ženama koje imaju slična iskustva.

Unsplash

Upravo su odnosi s takvim toksičnim profilima ljudima glavna tema predavanja na kojem će Ivana Đirlić Šindija i Marina Rei iznijeti i osobna svjedočanstva.

Naime, i Ivana i Marina imaju iskustva s toksičnim vezama, konkretno sa spomenutim profilom muškaraca što ih je i potaknulo da organiziraju konferenciju.

Kako nam je naglasila Ivana, u pitanju nisu samo ljubavne veze, nego i poslovne te obiteljske.

Čitajte i: DESET ALARMANTNIH ZNAKOVA KOJI OTKRIVAJU TOKSIČNOG PARTNERA, PREPOZNAJTE IH NA VRIJEME

Obje žene autorice su i knjiga koje se bave ovim problemom. Rođena Kaštelanka Ivana magistrica je primijenjene psihoterapije, a prošle je godine objavila knjigu Shadow Project, svojevrsnu slikovnu priču baziranu na autoričinoj osobnoj interakciji s muškarcem manipulatorom.

image

Organizatorice konferencije autorice su i knjiga na istu temu.

press

I Zagrepčanka Marina, koja je diplomirani savjetnik i life coach, svoje je dramatično iskustvo prenijela na papir, kao koautorica bestselera Elevate Your Energy. Obje knjige izdane su u Australiji gdje su Ivana i Marina živjele preko dvadeset godina.

Organizatorice ističu da je konferencija namijenjena svim ženama koje su na neki način bile u "raljama ljubavi", a detaljan program sutrašnjeg događanja nalazi se na službenoj web stranici.

Linker
24. travanj 2024 19:54