Profimedia, Album
Novi izazov za slavnog zavodnika

Leo pored sebe ponovno želi zgodnu Margot Robbie

Izgleda da se Leonardu itekako svidjela gluma partnerice iz filma "The Wolf of Wall Street"

Leonardo Di Caprio dobio je novu ulogu u filmu slavnog Quentina Tarantina.

Leonardo Di Caprio attends the 'Before the Flodd -  Premiere at Theatre du Chatelet on October 17, 2016 in Paris, France. 
<P>
Pictured: Leonardo Di Caprio
<B>Ref: SPL1375887  181016  </B><BR/>
Picture by: KCS Presse / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
KCS Presse / Splash News

Premda se detalji drže u strogoj tajnosti, poznato je da će se radnja odvijati u ljeto 1969. godine, kad je zloglasni vođa kulta Charles Manson putem svojih sljedbenika ubijao na raznim lokacijama u Americi.

Još se ne zna hoće li Leonardo glumiti Mansona, policajca koji ga je pokušao uhititi ili neku drugu ključnu rolu u stravičnoj priči, koja bi, ako je suditi po dosadašnjim Tarantinovim filmovima, mogla biti puna akcije i krvi.

Deadline izvještava da će film biti sniman u stilu kultnog "Pulp Fictiona", a šuška se i da su upravo u tijeku pregovori s Tomom Cruiseom i Bradom Pittom.

Za ulogu Sharon Tate Leonardo je navodno predložio glumicu Margot Robbie, koja je glumila njegovu suprugu u kino hitu "The Wolf of Wall Street".

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 07:  Actor Margot Robbie attends The 75th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 7, 2018 in Beverly Hills, California.  (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Getty Images

Sharon Tate bila je poznata američka glumica i supruga redatelja Romana Polanskog, koju su u osmom mjesecu trudnoće divljački usmrtili Mansonovi sljedbenici. Kad su upali u vilu, Polanski nije bio kod kuće, ali su zato, uz nesretnu Tate i njezinu bebu, usmrtili njihove goste.

Linker
24. travanj 2024 00:15