ponovno na okupu

Hoće li gledanost ući u povijest? ‘Prijatelji‘ se vraćaju u specijalnoj emisiji, a obožavatelji zazivaju nove epizode

Ross, Joey, Chandler, Rachel, Monika i Phoebe zajedno nakon sedamanest godina. Još nekoliko sati dijeli nas od specijala "Prijatelja".

Još samo nekoliko sati ostalo je do emitiranja emisije 'Friends:The Reunion' u kojoj će se nakon sedamnaest godina ponovo na okupu naći glumci iz popularnog serijala 'Prijatelji'. Jennifer Aniston Matthew Perry, Courtney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow i David Schwimmer među kulisama u kojima su glumili deset godina prisjeti će se najduhovitijih situacija iz serijala, otkriti što su radili sve ove godina, ugostiti će i epizodne glumce iz 'Prijatelja' poput Toma Selecka i Maggie Wheeler, a britanski top model Cara Delavingne pojaviti će se u nekim od najupečatljivijih haljina koje je u seriji nosila Rachel Green, odnosno Jennifer Aniston.

Čitajte i: Ovo smo čekali 17 godina! ‘Prijatelji‘ se ponovo okupili, pogledajte trailer za novu epizodu

Glumci na svojim društvenim mrežama već danima sa snimljenim trailerom najavljuju svoje prvo zajedničko okupljanje pred kamerama, neki su ostali u prijateljskim odnosima poput Jennifer Aniston i Courtney Cox koje su vezane kumstvom, dok se mnogi međusobno nisu vidjeli godinama.

No, svi su ostali u prijateljskim odnosima, a ponovni susret nekima je izmamio i suze na oči. Ovaj specijalni TV show bio je najavljen još u veljači prošle godine, no zbog pandemije se prolongiralo snimanje. Na radost milijuna obožavatelja diljem svijeta show s Rossom, Joeyjem, Chandlerom, Rachel, Monikom i Phoebe kreće večeras na HBO Max kanalu u 21 sat po istočnoameričkom vremenu. Iako se svojedobno najavljivalo snimanje filma u kojem bi se 'prijatelji' ponovo družili, kako stvari stoje ovo će biti jedino njihovo okupljanje pred kamerama.

Linker
19. travanj 2024 04:39