PREMIJERNA LJETNA TURNEJA

Gospođica ‘predsjednica‘! Ornela Vištica oduševila još jednom u ulozi koju je jako ozbiljno shvatila

U sklopu programa od preko sedamdeset kulturnih i zabavnih događaja koje je pripremilo Makarsko ljeto kulture, sinoć je odigrana hit predstava "Predsjednici & Ca" koja je mnoge nasmijala do suza.

Na programu Makarskog kulturnog ljeta sinoć se u sklopu premijerne ljetne turneje našla hit predstava "Predsjednici & Ca" koja je gledateljima ispunila sva očekivanja!

image
Publika je uživala u predstavi.
IVO RAVLIC/CROPIX

Ljetnim kinom u Makarskoj od 21 sat mogao se čuti samo iskren smijeh, što je i bio cilj ove intrigantne komedije čija se radnja temelji na zajedničkoj večeri bivših predsjednika u građanskom stanu.

Poznata glumačka lica

image
Ljude je posebno zaintrigirao lik bivše predsjednice.
IVO RAVLIC/CROPIX

Riječ je o aktualnoj i britkoj komediji satiričnog kazališta Kerempuh nastaloj prema tekstu Tarika FIlipovića i Borisa Svrtana, a u kojoj igraju velika glumačka lica. Dok je lik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović utjelovila Ornela Vištica, Franju Tuđmana igra Tarik Filipović, Stjepana Mesića Hrvoje Kečkeš, Ivu Josipovića Siniša Miletić, a Josipa Broza Tita Boris Svrtan.

image
Na premijeri predstave u listopadu prošle godine sudjelovala je i sama Kolinda.
IVO RAVLIC/CROPIX

Čitajte i: Ornela Vištica oduševljava kao bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović - Izvela je performans ispred Pantovčaka

Odlična glumačka postava i komično isticanje mnogih apsurdnosti našega društva, savršen su recept za smijeh od srca.

Ljude posebno zanintrigirao lik bivše predsjednice

image
Predstava je nastala prema tekstu Tarika Filipovića i Borisa Svrtana.
IVO RAVLIC/CROPIX

Predstava je kod mnogih dodatno probudila zanimanje još kad se glumica Ornela Vištica na Instagramu pohvalila performansom hoda ispred Pantovčaka gdje je glumila bivšu predsjednicu Kolindu, čime je nasmijala pratitelje i mnoge potaknula da pogledaju ovu aktualnu komediju. Mjeseci rada, razrađivanja ideja uz duge razgovore s bivšom predsjednicom, bili su potrebni za prikaz Kolinde Grabar-Kitarović.

Na premijeri predstave u listopadu prošle godine sudjelovala je i sama Kolinda, koja je tada priznala da se do suza nasmijala na vlastiti račun. Koliko bivša predsjednica uživa u svijetu glume, dokazala je i kada je na jedan dan bila dio glumačke ekipe serije "Dar Mar", u kojoj je utjelovila samu sebe.

Linker
17. travanj 2024 04:35