Otvaraju turneju

Gloria vas vodi na koncert The Smile! Glazbene legende iz Radioheada u Zagrebu nastupaju u power triju

Koncert The Smile održat će se u ponedjeljak 16. svibnja u zagrebačkoj Hali, a Gloria.hr poklanja dva puta po jednu ulaznicu.

The Smile, novi bend kojeg čine Thom Yorke i Jonny Greenwood iz Radioheada i Tom Skinner iz Sons of Kemet upravo u Zagrebu otvara svoju premijernu europsku turneju koncertom koji će se održati 16. svibnja 2022. u Hali Zagreb. Koncert Radioheada na domaćem terenu nešto je što hrvatska publika već dugo priželjkuje, a novi projekt članova tog kultnog benda već se naziva i ‘Radiohead u power trio formatu‘, baš zato Gloria svojim čitateljima poklanja 2 x 1 ulaznicu.

Sve što trebate je:

  • Pratiti Instagram profil Gloria.hr u razdoblju od 12. do 14. svibnja 2022.
  • Ispod objave kojom vas pozivamo da se prijavite na naš natječaj odgovoriti na postavljeno pitanje
  • Dvoje dobitnika po jednu ulaznice za koncert The Smile, objavit ćemo na Instagramu u subotu 14. svibnja nakon 16 sati

Pravila nagradnog natječaja Gloria vas vodi na koncert The Smile!

Hrvatska će ovim koncertom postati polazišna točka turneje s preko 30 koncerata novog benda, koji je već svojim prvim singlovima i nastupima izazvao veliku pažnju, a njihov album A Light For Attracting Attention koji će svjetlo dana ugledati 13. svibnja, već je proglašen ‘najiščekivanijim izdanjem godine’.

image

Thom Yorke

WUNMI ONIBUDO

Album s 13 pjesama producirao je i miksao Nigel Godrich, poznat po radu na svim Radiohead albumima od OK Computera te s Airom, Beckom i Travisom, a masterirao ga je Bob Ludwig, legendarni američki glazbeni inženjer. Na albumu su svirali i gudači iz London Contemporary Orchestra te brojni suvremeni britanski jazz glazbenici poput Byrona Wallena, Theona i Nathaniela Crossa, Chelsea Carmichael, Roberta Stillmana i Jasona Yardea.

Yorke i Greenwood kreativna okosnica Radioheada, jednog od najutjecajnijih bendova današnjice, pozvali su u The Smile Toma Skinnera, bubnjara benda Sons of Kemet, čiji je prošlogodišnji album Black To The Future bio visoko na listama najboljih albuma 2021. godine.

The Smile je objavio nekolicinu singlova: Free In The Knowledge, You Will Never Work in Television Again, The Smoke, Skrting On The Surface te Pana-vision, a koji su svi popraćeni odličnim reakcijama kritike i publike, zbog kojih je i album proglašen najiščekivanijim izdanjem godine.

Čitajte i: Dugo ih čekamo: Novi bend kreativnog dvojca Radioheada u Zagrebu otvara europsku turneju!

image

The Smile u Zagrebu otvara Europsku turneju

PRESS

Na premijernoj turneji koja kreće u Zagrebu, a završava 20. srpnja u Taorminu na Siciliji, The Smile će između ostalog nastupiti i na Down The Rabbit Hole festivalu u Nizozemskoj i Montreux Jazz Festivalu.

Ulaznice za ovaj jedinstven koncert po cijeni od 379 kuna mogu se kupiti putem Entrio i Eventim sistema.

Linker
18. travanj 2024 17:29