Dream pop prvaci

Gloria vas vodi na koncert Still Corners! Provedite romantičan Uskrs uz koncert britanske glazbene fantazije

Vodimo vas na koncert hvaljenog britanskog benda Still Corners, koji će u ponedjeljak 18. travnja održati koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Romantični britanski duo Still Corners ovog Uskrsa ima dugoiščekivani koncert u Zagrebu, u ponedjeljak 18. travnja 2022. nastupaju u klubu Boogaloo. Tim povodom Gloria.hr dijeli dva puta po dvije ulaznice, na našem Instagram profilu.

Sve što trebate je:

  • Pratiti Instagram profil Gloria.hr u razdoblju od 12. do 14. travnja 2022.
  • Ispod objave kojom vas pozivamo da se prijavite na naš natječaj odgovoriti na postavljeno pitanje
  • Dvoje dobitnika po dvije ulaznice za koncert Still Corners, objavit ćemo na Instagramu u četvrtak 14. travnja 2022. iza 14 sati

Pravila nagradnog natječaja Gloria vas vodi na koncert Still Corners!

Still Corners slavit će sa svojom vjernom publikom gotovo tri godine od prethodnog susreta u Zagrebu 18. travnja 2022. u Boogaloou. Still Corners projekt je iza kojeg se nalaze Greg Hughes i Tessa Murray, a koji sa sobom nosi milijunske brojke, što pregleda na Youtubeu, što fanova po svijetu. Njihovi utjecaji, među ostalima, obuhvaćaju bezvremenske eksperimente Vangelisa, genijalnost zvukova Ennija Morriconea, glamurozni synth-pop osamdesetih, obavijen u ruho dream-popa.

Turneja kojom će Still Corners obići Europu objavljena je na krilima albuma - The Last Exit - koji slušatelje vodi na hipnotičko putovanje, ispunjeno oronulim gradovima, tajanstvenim oblicima na horizontu i dugim putovanjima koja brišu granicu između onoga što je tamo, i onog čega nema. Album je u fokus dodatno dovela pandemija, kada je gotovo sve bilo prisiljeno stati.

"Uvijek postoji nešto na kraju puta, a za nas je to bio ovaj album. Naši planovi su stavljeni na čekanje - album postavljen za izdavanje, turneje, video snimanja, putovanja...godinama smo non-stop putovali, a sad smo bili prisiljeni sve zaustaviti. Mislili smo da je album završen, ali s krizom smo pronašli novu inspiraciju i počeli ponovno pisati", objasnila je Tessa.

image

Still Corners predstavnici su dream popa

PRESS

Čitajte i: Vraćaju nam se: Still Corners, britanska glazbena fantazija na jesen dolazi u Zagreb!

Najava premijernog koncerta Still Cornersa, u svibnju 2019. godine u Zagrebu, pokazala je veliki interes zagrebačke publike prema dream&synth pop zvuku, a donijela je visoka očekivanja koja je bend tog kišnog četvrtka i više nego opravdao. Zagrebački koncert odveo je sve prisutne na fantastično glazbeno putovanje omeđeno zanimljivom zvučnom teksturom, zavodljivom atmosferom, i treperavim nostalgičnim melodijama. Pod utjecajem odličnih dojmova već tada se pokazala želja za ponovnim susretom, a sad ih imamo priliku gledati na uskršnji ponedjeljak.

Predgrupa zagrebačkom koncertu bit će Papercuts, točnije glazbenik Jason Quever iz San Francisca, koji spaja elemente shoegazea, folka i popa iz 60-ih.

image

Still Corners u Zagrebu

PRESS

Early bird ulaznice za koncert u Boogaloou već su rasprodane, cijena ulaznice sada iznosi 140 kuna. Sve ulaznice kupljene za koncert 21. listopada, vrijedit će i za novi datum, 18. travnja 2022. godine, i nije ih potrebno mijenjati. Ulaznice se mogu kupiti putem fizičke prodajne mreže Eventima, putem interneta na linku, te na ulazu u Boogaloo.

Linker
19. travanj 2024 22:46