Foto. Getty Images
NOVA PJESMA KAO NAJAVA ALBUMA

Fantastična suradnja M.I.A. i Zayna Malika

Za tjedan dana će M.I.A. objaviti svoj album AIM koji se u glazbenom svijetu očekuje s popriličnim nestrpljenjem. Kada je nestrpljivost dosegnula vrhunac, M.I.A. je objavila pjesmu o kojoj se mnogo govorilo i prije nego što je itko znao kako zvuči – “Freedun“, njezina suradnja sa pjevačem Zaynom Malikom.

Kritičari koji su već poslušali cijeli album kažu da je “Freedun“ jedan od vrhunaca radiofoničnosti izdanja. Zayn “drži“ većinu pjesme, a M.I.A. repa glasom koji je u produkciji izmijenjen gotovo do neprepoznatljivosti. “Ovu pjesmu sam napisala zapravo dosta davno, ali mi se činilo da je previše mainstream za mene. Kako sam uvijek htjela surađivati sa Zaynom, ispostavilo se da je to idealna pjesma za našu suradnju. Oboje smo u njoj izvan naših uobičajenih zona u kojima se osjećamo ugodno“, izjavila je poznata pjevačica.

Posebno je interesantno što M.I.A. i Zayn Malik nisu nikada bili zajedno u studiju nego su, po njezinim riječima, cijelu suradnju oko ove pjesme odradili putem WhatsApp aplikacije.

Linker
20. travanj 2024 08:15