Mjuzikl za djecu

Energična Dunja ne miruje ni u petom mjesecu trudnoće! U dječjem mjuziklu pleše, pjeva i skače

Zagrebačka glumica Dunja Fajdić veseli se što će najesen dobiti drugu djevojčicu. Za nju će sve potrebno pripremiti kada uzme malo ljetnog odmora od tempa s kojim se bez problema nosi i u trudnoći.

Glumica zagrebačkog kazališta "Žar ptica" Dunja Fajdić (35) u predstavi "Mama, ja sam pozelenio" autora Igora Weidlicha glumi djevojčicu Sanju u koju se glavni lik Bojan toliko zaljubi da se zbog nje odluči riješiti loših navika i počne se zdravije i šarenije hraniti.

Dunja je tom ulogom, kako kaže, presretna jer je dobila jednu vrlo neuobičajenu priliku - da glumi i radi jednu tako energičnu predstavu u petom mjesecu trudnoće.

- Uopće mi nisu bile naporne probe niti sama predstava jer sam zaista neizmjerno u njima uživala. Pribojavala sam se na početku da će mi možda sve to skupa biti fizički naporno, iako sam kao trudnica prava sretnica i jako sam zahvalna da nemam gotovo nikakvih problema. Mislila sam da će sa mnom trebati možda više i češće vježbati koreografije, ali zaista mi nije trebalo, sve sam jako brzo i energično pohvatala - kaže Dunja kojoj je u svemu pomogla sjajna i rasplesana ekipa te odlična atmosfera.

image
Privatni album

Čitajte i: Prva dama sa stilom: Sanja Musić Milanović isfurala crno odijelo na važnoj predstavi

Čitajte i: Makedonska veza! Ogrlica Sanje Musić Milanović oduševila modne sladokusce

Dunju i njezina partnera glazbenika Ivana Biondića Mirzu (38) veseli što će u rujnu jednoipolgodišnja kćerkica Mara dobiti seku. Na to je pripremaju stalnim pričama, a čak je i naučila reći beba i pupak.

Uz nju je, kaže, najlakše ostati fit i u formi jer je jako zaigrana, vesela i živahna, a ona je još uvijek bez problema može pratiti. Jako pazi i da se zdravo i raznoliko hrani, manjim, češćim i cjelovitim obrocima.

- Tijekom rada na ovoj predstavi bila sam posebno motivirana da zdravo jedem, uglavnom sam si na probe nosila zdrave sendviče s pecivima od cjelovitog zrna, s rotkvicom i salatom. U trudnoći se nikako nisam opustila, stalno šećem i svaku priliku koristim za boravak u prirodi, a redovito idem i kod trenerice Jelene Skender koja ima odlične programe za trudnice - kaže Dunja koja stvari za drugu bebu treba još pripremiti jer je u posljednje vrijeme sve bilo usmjereno prema predstavi, ali ljeto je tu za nabavku svega što treba za dolazak njezine druge princeze.

Linker
19. travanj 2024 02:45