Youtube screenshot
NOVI TRAILERI

Biografski filmovi, apsolutno fantastična komedija i povratak u 30-e

Film o najtraženijem čovjeku i najpoznatijem zviždaču, priča o čovjeku koji je McDonalds pretvorio u najpopularniji fast food lanac restorana, povratak u 30-te godine prošlog stoljeća u filmu Woodyja Allena i apsolutno fantastične prijateljice dobili su svoje trailere. Pogledajte kako se Joseph Gordon-Levitt snašao u ulozi Edwarda Snowdena i za čiju su smrt optužene luckaste prijateljice Edina i Patsy.

Snowden

Redatelj Oliver Stone uhvatio se u koštac s najvažnijom istinitom pričom 21. stoljeća. Politički triler “Snowden” otkriva priču Edwarda Snowdena, najpoznatiji zviždač u svijetu, koji je otkrio najveći program nadziranja u povijesti čovječanstva. Razotkrio je Američku agenciju za sigurnost (NSA) zbog čega je postao najtraženiji čovjek. Protiv njega su ustali brojni američki dužnosnici, ali podržavala ga je većina javnosti. I dok je Snowden još uvijek u bijegu, film donosi priču o njegovom nevjerojatnom pothvatu. Edwarda Snowdena utjelovio je Joseph Gordon-Levitt, a u filmu, koji u kina stiže u rujnu ove godine, igraju i Shailene Woodley, Zachary Quinto, Melissa Leo te Nicolas Cage.

The Founder

Američki biografski film “The Founder” donosi priču o Rayju Krocu, koji je stvorio najveći i najpopularniji fast food lanac – McDonalds. Film donosi pozadinsku priču o stvaranju fast food restorana koji dnevno posluže oko 68 milijuna gostiju. McDonalds je osnovan 1940. u SAD-u, a vodili su ga Richard i Maurice McDonald. Trgovački putnik Ray Kroc pridružio im se 1955. godine te uskoro kupio tvrtku i pretvorio je u jedan od najpoznatijih svjetskih lanaca brze prehrane. U glavnoj ulozi je Michael Keaton, režiju potpisuje John Lee Hancock, a film u kina dolazi u kolovozu.

Café Society

Film Woodyja Allena “Café Society”, koji će otvoriti ovogodišnji Filmski festival u Cannesu, je romantična drama-komedija o životu mladog para u Hollywoodu 30-ih godina prošlog stoljeća. U glavnoj ulozi mladog muškarca je Jesse Eisenberg koji se zaljubi i bude uvučen u “cafe society” društvo koje je obilježilo duh toga vremena. Uloge u filmu Woodya Allena imaju i Kristen Stewart, Steve Carell, Blake Lively i Parker Posey.

Filmski festival u Cannesu otvara se 11. svibnja.

Absolutely Fabulous: The Movie

Najotkačeniji film godine nastavak je popularnog britanskog serijala “Pa to je fantastično” s luckastim prijateljicama Edinom (Jennifer Sanders) i Patsy (Joanna Lumley) u središtu pozornosti. U filmu se pojavljuju brojne zvijezde poput Stelle McCartney, Lily Cole, Emme Bunton, Rebel Wilson, Jona Hamma te Kate Moss. Apsolutno fantastične Edina i Patsy u kina stižu u srpnju, a kakve avanture ih očekuju pogledajte u traileru!

Linker
20. travanj 2024 14:55