Actor Benedict Cumberbatch after receiving the CBE (Commander of the Order of the British Empire) from Queen Elizabeth II at an Investiture Ceremony at Buckingham Palace. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Tuesday November 10, 2015. He received the honour for services to the performing arts and to charity. See PA story ROYAL Investiture. Photo credit should read: Anthony Devlin/PA Wire
 Foto: Getty Images
SHERLOCK NA GLAZBENOJ POZORNICI

Benedict Cumberbatch pjevao hit Pink Floyda

Poznati glumac Benedict Cumberbatch pridružio se Davidu Gilmouru na pozornici kako bi s njim otpjevao veliki hit Pink Floyda “Comfortably Numb“.

Gilmour je je svirao treći od pet koncerata u londonskom Royal Albert Hallu kada mu se Cumberbatch pridružio na pozornici kako bi zajedno otpjevali hit s albuma “The Wall“ iz 1979. Pjesmu “Comfortably Numb“ originalno je pjevao Roger Waters koji je napustio bend 1985. Gilmour pjesmu redovito itzvodi na svojim samostalnim koncertima nakon što se Pink Floyd raspao 1994., a često je pozivao goste da pjevaju Watersovu dionicu. Među ostalima, jednom mu se na pozornici bio pridružio i David Bowie.

Inače, Benedict Cumberbatch nije bez pjevačkog iskustva. Pjevao je pjesmu “Can’t Keep It Inside“ za film “August: Osage County” 2013., a u Londonu redovito pohodi koncerte kada ne snima filmove i serije. Prije koji dan je završilo snimanje četvrte sezone serijala “Sherlock“ u kojoj Cumberbatch ima glavnu ulogu, a BBC počinje s emitiranjem novih nastavaka nakon Nove godine.

Linker
30. lipanj 2022 03:33