Promo
PETI ROĐENDAN

Američki producent Skrillex dolazi na Fresh Island festival

Vodeća američka DJ zvijezda, vlasnik čak šest Grammy nagrada, novo je glazbeno ime kojeg klub Noa dovodi na #HEXAPPEAL Fresh Island festival kao poseban događaj u sklopu proslave 5. rođendana. Jubilarno izdanje jednog od najpopularnijih europskih festivala, koji se na Zrću održava od 12. do 14. srpnja na novoj pozornici iznad mora u klubu Noa, zasigurno će razveseliti mnoge obožavatelje Skrillexa kojem će srijeda, 13. srpnja biti jedini nastup u ovom dijelu Europe ovog ljeta.

Američki producent godinama je u elitnom društvu 10 najboljih producenata i DJ-a svijeta. Prodao je više od deset milijuna singlova, održao je više od 500 nastupa u 35 zemalja svijeta, a njegova izdavačka kuća OWSLA posljednjih godina je radasnik brojnih novih talenata.

Ovo veliko glazbeno ime novi je iskorak #HEXAPPEAL Fresh Island festivala u suradnji s klubom Noa, a njegov nastup je najavljen kao poseban događaj za koji se ulaznice prodaju zasebno po cijeni od samo 120 kuna u sklopu Eventim-a te Entrio.hr poslovnica. Nastupi američkih zvijezda Chrisa Browna, Wiz Khalife i Ty Dolla $igna #HEXAPPEAL Fresh Island festival i otok Pag svrstavaju u najatraktivnije destinacije ovog ljeta. Ovogodišnje izdanje Festivala posjetit će 20.000 gostiju koji će uživat na četiri pozornice klubova Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya, mnogobrojnim pool partyijima, tulumima u sklopu «Sunset Boat Partyija» te «Exakt Big Beach Takeover» sa Chris Brownom, koji će se specijalno za ovu prigodu popeti na posebno dizajniranu pozornicu izgrađenu na plaži Zrće.

Ulaznice se mogu kupiti po cijenama 449 kuna za 3DayFestival, 2.269 kuna za VIP3Day, 220 kuna za 1Day (Chris Brown) te 1.059 kuna za VIP 1Day (Chris Brown).

Linker
19. travanj 2024 08:19