IMELDA RAMOVIĆ

3 dana zanimljivih grafika u zagrebačkoj galeriji Bravo

Tri dana, 18. do 20. svibnja u zagrebačkoj galeriji Bravo, u Preradovićevoj 34, bit će posvećena talntiranoj Imeldi Ramović koja će izložiti zanimljive grafike nastale na smartphone uređaju.

Imelda Ramović je art direktorica, dizajnerica i ilustratorica u području oglašavanja, umjetnosti te glazbene i modne industrije. Suvlasnica je studija Mireldy pod čijim je imenom, u suradnji s nekoliko regionalnih reklamnih agencija, realizirala veliki broj projekata i prikupila zavidan broj nagrada (Red Dot, New York Festivals, Cresta, Magdalena, Type Directors Club, ADCC, etc). Veseli je razvijanje koncepata, ambalaža i brendova te svaka nova prilika u kojoj se može kreativno izraziti.

Imelda se ovom prilikom predstavlja serijom grafika nastalih na smartphone uređaju, i to korištenjem besplatnih Android aplikacija za grafičko oblikovanje i uređivanje fotografija. Ograničenosti korištenih alata otvorili su prostor neopterećenom vizualnom kreiranju i dodatno probudili strast za oblikovanjem u bilo kojem položaju jer sve su ove grafike nastale u ležećem položaju. Također, prilikom izložbe svi radovi će biti na prodaju.

Više informacija o autorici pogledajte ovdje.

Linker
16. travanj 2024 00:56