Instagram/Jelena Lešić
Subotnja čavrljanja

Jelena Lešić privatno: Ne nosi šminku, vikendima je na Lošinju, a brak joj cvijeta iako ona i suprug žive na dvije adrese

Naša poznata voditeljica i bivša Miss Universe Hrvatske u razgovoru za Gloria.hr otkriva što nosi kad se ugase kamere, koliko često se viđa sa suprugom i kako podnosi njihovu čestu razdvojenost.

Navikli smo vidjeti vas besprijekornu na crvenom tepihu i na malim ekranima, no kako izgleda Jelena kad se ugase kamere i kad je na kavici s prijateljicama ili nedjeljnom ručku kod roditelja?

To su dvije potpuno različite Jelene, haha. Volim posao kojim se bavim i brojne pripreme koje prethode javnom nastupu, no isto tako obožavam trenutak kad se ugase svjetla reflektora i iz visokih potpetica uronim u svoje tenisice, skinem brojne slojeve šminke i vratim se doma u svoju oazu mira. Pridajem puno pažnje njezi lica jer su zdrava i njegovana koža temelj svakog dobrog make up-a. Stoga se broju kremica u mojoj kupaonici ne nazire kraj. No, ja uživam u cijelom tom procesu. Privatno sam zapravo jedno veliko dijete, što više tenisica, trenirki i da sam u prirodi, tada sam najsretnija.

Osim što je vaš suprug s otoka Lošinja pa je to očita poveznica ljubavi prema tome mjestu, po čemu vas je još privukao Mali Lošinj?

Nije slučajan naziv: "Lošinj - Island of Vitality". Ne mogu vam riječima opisati kako se ja osjećam tamo - kao da pređem u jednu drugu dimenziju, moj suprug je također primjetio kako sam tamo mirna, opuštena i drugačija. Jednostavno, u Zagrebu imam puno posla i moram biti brza i aktivna kako bih sve stigla tako da je nerijetko prisutan i određen stres, a na Lošinju je sasvim druga situacija. Nema gužve u prometu, nigdje ne žurim, kilometarske šetnice uz šumu, čist zrak, uvijek sunčano, svježa riba, čisto more... Raj!

Koliko je teško sjesti gotovo svaki vikend u automobil i odvoziti u najboljem slučaju četiri sata da biste se vidjeli i bili zajedno?

Nije mi nikakav problem, obožavam voziti i putovati sama. Uzmem si kavicu i vodu, sjednem u auto i pustim si omiljenu glazbu ili jednostavno obavljam pozive (naravno putem Bluetootha) i razmišljam o obvezama. Vožnja trajektom traje svega 25 minuta, a to mi dobro dođe kao mali odmor od vožnje.

Koji je vaš recept za uspješan brak na dvije adrese?

Upravo to, recept je život na dvije adrese, haha. Naš odnos je takav od samih početaka, navikli smo jednostavno tako živjeti. Svaki tjedan smo zajedno, a ovisno o obvezama dogovaramo se hoće li to biti Lošinj, Zagreb ili neko treće mjesto. U svakom slučaju, zanimljivo je, a kada smo zajedno onda je to i kvalitetno provedeno vrijeme. Kao što i sami znate, bitna je kvaliteta, a ne kvanititeta. Oboje imamo puno posla i razumijemo se oko toga.

Padaju li vam teško vaši rastanci?

Bilo je, naravno, trenutaka kad bi mi bilo teže otići, ali u principu nema razloga za tim jer smo svaki tjedan zajedno.

Često zajedno putujete na razne krajeve svijeta, koja destinacija vam je ostala u posebno lijepom sjećanju?

Ovo mi je dosta teško pitanje jer je bilo predivnih putovanja. No jedno od meni posebnijih i naših prvih putovanje je Jordan, točnije Petra - drevni grad u srcu pustinje, moja topla preporuka. Zatim Aruba i druženje s prelijepim flamingosima te Šri Lanka u kojoj smo imali toliko dogodovština da smo se danima kasnije smijali, no tamo se, recimo, ne bih baš vratila. A Oman nas je ugodno iznenadio, tamo ćemo sigurno još koji put otići.

Kako ste nedavno proslavili godišnjicu braka?

Za prvu godišnjicu braka bili smo u Beču, ne robujemo formalnostima i slavljima. Jednostavno nam se poklopilo da smo imali par dana slobodnih pa smo se odlučili za Beč.

TAJNA MOJE LJEPOTE: Jelena Lešić otkriva trikove uz pomoć kojih njezina koža blista i bez šminke

Linker
16. travanj 2024 14:00