Gloria auto

S Ellom Dvornik otišla sam u đir po gradu: Otkrila mi je zašto je s kćerkicama u autu uvijek popriličan kaos

Domaćoj lifestyle blogerici Elli Dvornik-Pearce kod idealnog je automobila najvažniji veliki prostor za pohranu, kvalitetan sigurnosni i audiosustav, a to je pronašla u Fordu Pumi, novom crossoveru gradskog formata.

Otkako je s 19 godina prvi put sjela za volan i iz prve položila vozački ispit, influencerica Ella Dvornik (30) zaljubila se u osjećaj slobode i neovisnosti koji joj daje vožnja vlastitog automobila. Limeni ljubimac uvelike joj olakšava život, pogotovo uz dvoje djece, kćerkice Balie i Lumi, koje svaku vožnju čine posebno izazovnom, ali i zabavnom.

- Popriličan je kaos s njima u autu, ali nam je uvijek zanimljivo. Pod sjedalicama i u prtljažniku se može naći svega i svačega - od igračaka do bombona. Dok se vozimo, Balie gleda crtiće ili im pustim neku glazbu pa svi skupa pjevamo - kaže Ella kojoj je veliki prtljažnik jedna od najvažnijih stvari koji mora imati njezin idealni auto.

image
Ida Tomašković i Ella Dvornik.
DARKO TOMAŠ/CROPIX

Zato ne čudi što je za svoj novi auto odabrala Ford Pumu, oduševljena upravo velikim prtljažnikom s 456 litara korisnog prostora.

Dodatna pogodnost je Fordov MegaBox, odnosno kutija od 80 litara, gdje bez problema može potrpati sve što joj treba za snimanja, dječje igračke, odjeću, obuću, namirnice, a poseban odvod na dnu olakšava joj čišćenje.

Baš kao i njezin suprug Charles Pearce, voli velike SUV modele auta, no oni su joj tijekom godina postali nepraktični za gradsku vožnju jer joj se nebrojeno puta dogodilo da ih nema gdje parkirati. Taj problem s Fordom Pumom više nema.

image
Ella Dvornik voli terence, ali su joj nepraktični jer ih nigdje ne može parkirati.
DARKO TOMAŠ/CROPIX
image
Novi Ford Puma ima tri sigurnosna sustava - sustav asistencije protiv sudara s funkcijom aktivnog kočenja, ograničenja brzine i zadržavanja vozila u voznom traku.
DARKO TOMAŠ/CROPIX

- Mogu ga parkirati bilo gdje, a nisam se morala odreći velikog prostora unutar automobila. Čak sam primijetila da djeca u Pumi na stražnjem sjedalu imaju više mjesta za noge nego što su imala kad sam vozila terenac - tvrdi influencerica, koja je godinama vjerna Fordovim automobilima, a velika joj je želja jednog dana voziti Mustang Mach 1 iz 1969.

U avanture po cesti rijetko kada ide sama, ali kada joj se pruži ta mogućnost, uvijek ima spremnu omiljenu playlistu.

- Glazba koju si pustim uvijek ovisi o tome kakvo je vani vrijeme. Ako je sunčan dan i nemam obveza, volim slušati ZZ Top koji mi uvijek podigne raspoloženje, a ako idem na sastanak, pustim si girl power melodiju - kroz smijeh govori Ella, pokazujući na Pumin vrhunski audiosustav s čak deset zvučnika i subwooferom integriranim u prtljažnik koji pruža glatki bas ton.

image
For Puma ispunio je sva Ellina očekivanja. Čak i njezine kćerke vole ovja auto jer imaju više mjesta za 'ludiranje'.
DARKO TOMAŠ/CROPIX
image
Velika kontrolna ploča omogućuje bolji i jasniji doživljaj vožnje.
DARKO TOMAŠ/CROPIX

Na cesti “ne luduje” jer ne želi biti poput nemarnih vozača koji ne paze ni na sebe ni na druge, a u Pumi se osjeća posebno sigurno zahvaljujući trima sustavima - sustavu asistencije protiv sudara s funkcijom aktivnog kočenja, ograničenja brzine i zadržavanja vozila u voznom traku.

Tako uvijek i svugdje može bezbrižno putovati, bilo da je sama ili u veselom društvu svoje obitelji!

Zagrebačka influencerica zna se šaliti da je FordElla, jer je dugogodišnja obožavateljica Forda, a u novoj Pumi uživa u digitaliziranom kokpitu, adekvatnom prostoru za dječju sjedalicu i impresivnom infotainment sustavu. Više detalja o novoj Pumi i aktualnim akcijskim ponudama Forda Hrvatska možete pronaći na službenoj stranici ford.hr.

Linker
16. travanj 2024 02:30