Gloria auto

Pravi paket inovacija: Opel Gran­dla­nd, perjanica među SUV-ovima s inovativnom prednjom maskom

Novi Opelov model na hrvatsko tržište stiže početkom sljedeće godine, a vozačima jamči odgovornu i zabavnu vožnju.

Novi Opel Gran­dla­nd odlikuje se odvažnim dizajnom, digitalnim kokpitom s intuitivnim upravljanjem i najnaprednijom tehnologijom pa su odgovorna i zabavna vožnja u njemu zajamčeni. Baš kao i sveobuhvatna sigurnost za vozača i suputnike u svim vremenskim uvjetima, neovisno o stanju na cesti.

Sve to dolazi u paketu koji pruža nisku potrošnju goriva, bilo da se radi o verzijama pogonjenima benzinskim ili dizelskim motorom te posebno u plug-in hibridnim izvedbama: Grandland Hybrid s pogonom na prednje te top verziji Grandland Hybrid4 s pogonom na sve kotače i ukupnom snagom od 300 KS.

image
Opel Grandland Hybrid4 može se pohvaliti digitalnim kokpitom s intuitivnim upravljanjem.
KL-PHOTO

Uskoro i u Hrvatskoj

Novi model na hrvatsko tržište stiže početkom sljedeće godine. Perjanica među SUV-ovima s inovativnom prednjom maskom Opel Vizir, digitalnim kokpitom Pure Panel s dva široka zaslona i intuitivnim upravljanjem, sustavom za noćnu vožnju s infracrvenom kamerom koja detektira ljude i životinje na cesti na udaljenosti do stotinu metara ispred vozila i integriranim prilagodljivim svjetlima IntelliLux LED Pixel.

U ponudi je i sustav pomoći za uključivanje na autocestu s prilagodljivim tempomatom i funkcijom zadržavanja vozila u sredini voznog traka na propisanoj udaljenosti od vozila ispred. Roditelji će djecu zadiviti “mađioničarskim trikovima” - sustavom otvaranja i pokretanja bez ključa te električnim podizanjem vrata prtljažnika, i to jednostavnim pokretom stopala na koje reagiraju senzori smješteni ispod stražnjeg branika.

Linker
16. travanj 2024 19:04