Njam!

Neodoljivi zalogaji čekaju vas u ‘novom‘ centru Zagreba: Počastite se ljetnim osvježavajućim jelima inspiriranim sanjivom Grčkom

Souvlaki burrito, Santorini bao buns, Surf & turf uramaki, Zeus burgeri i još mnogo toga očekuje vas u novom meniju restorana Jellyfish in Space inspiriranom ultimativnom ljetnom destinacijom.

Jellyfish in Space popularno je zagrebačko gastro odredište, smješteno u vibrantnoj Martićevoj ulici, nadomak Kvatrića, koje je ovaj kultni kvart ponovno vratio na mapu.

Poznat po maštovitim jelima, originalnim koktelima i super atmosferi, Jelly-jev marljiv i talentiran tim vješto i s nevjerojatnom lakoćom spaja nespojivo, poigrava se s namirnicama i stvara vlastitu fusion kuhinju. Nakon kombinacije latino i istočnjačke kuhinje, odnosno Južne Amerike i Azije, ove sezone na red je došla ultimativna ljetna destinacija: Grčka.

image
Jellyfish in Space ponuda
PROMO

A s obzirom kako je upravo Grčka ljetna destinacija iz snova, kreativni tim iz Jellyfish osmislio je fantastičan azijsko-južnoameričko-grčki fusion meni, s kojim će na najbolji mogući način dočekati ljetne dane.

Čitajte i: Novo mjesto gdje sve miriše na tu divnu zemlju: Zagrebački Vrbani dobili su - Malu Italiju!

image
Jellyfish in Space ponuda
PROMO

Vjerni gosti ovog šarmantnog gastro kutka tako će moći isprobati Souvlaki burrito, inspiriran dvoma najpopularnijih jela Južne Amerike i Grčke. Tu su još i marinirani pileći batci sa slatkim lukom i Tzatziki umakom zamotani u tortilji te Santorini bao buns, s umakom od mladog luka i krastavaca i mariniranom piletinom u mekanim parenim pecivima - pravo ljetno osvježavajuće jelo.

image
Jellyfish in Space ponuda
PROMO

Sushi je dobio svoju ljetnu varijentu, pa je tako Bubble gum sushi nastao u suradnji s njihovim miksolozima i sirupima, potom Surf & turf uramaki - kombinacija bifteka i kozica u tempuri, koja će nesumnjivo oduševiti svakog ljubitelja fusion sushija.

Na novi meni dodano je i pet vrsta poke bowla: beef, tuna, losos, piletina i vege poke. Poke je inače tradicionalno havajsko jelo, spoj riže, proteina i povrća, a idealno je za nadolazeće vrele ljetne dane.

Čitajte i: Male, crvene i sa nebrojenim beneficijama za zdravlje: Zašto biste goji bobice trebali uvesti u prehranu još danas!

image
Jellyfish in Space ponuda
PROMO

Za kraj, grčki meni donosi i dvije nove vrste bugera: losos burger, s avokadom, svježom rajčicom i tajnim Jellyfish in Space umakom te Zeus burgeri: tri slidera sa 100% janjećim mesom, koje za njih specijalno radi ekipa iz Beef shopa. Svaki burger ima svoj jedinstveni okus i sastav, a sadrže tzaziki umak, umak od karameliziranog luka i umak od mente i ružmarina.

image
Jellyfish in Space ponuda
PROMO

Nova ponuda je pronašla svoje mjesto i u sad već kultnom Jelly tjednu, gdje ovisno o danu možete u posebnim ponudama isprobati dio menija, pa tako uz proslavljene Taco Tuesday i All You Can Eat Sushi Wednesday donose i Monday Bunday (Bao buns u četiri različite varijante), Burger & Beer Thursday (Burgeri na dva načina), Rose Friday (Sushi + rose vino) i My Big Fat Greek Saturday (plata za dvije osobe + dva nova signature koktela).

Linker
18. travanj 2024 20:52