DORIS FATUR
Art is food!

Iznenađenje u centru grada: Goste šarmatnog mjesta iznenadio nastup dviju balerina

Posjetitelji poznatog restorana ostali su iznenađeni kada su dvije profesionalne plesačice izvele nezaboravan performans.

Naizgled sasvim običan dan na dobro poznatoj lokaciji Good Food-a u Palmotićevoj 2, čarobnom prašinom posule su dvije balerine. Naime, dok su gosti opušteno uživali u Good Food specijalitetima, u jednom trenutku krenuli su taktovi klasične glazbe, što je bio znak da graciozne balerine započnu svoju baletnu točku, na oduševljenje svih prisutnih.

image
DORIS FATUR
image
DORIS FATUR

Ovaj performans zapravo je početak novog projekta Good Food-a pod nazivom Art is Food. Eat Good. Good Food. – zanimljiva igra riječi koja nastoji povezati različite aspekte ljepote življenja, ali i dati zaslužene ovacije svim granama umjetnosti.

image
DORIS FATUR
image
DORIS FATUR

I dok je prvotna zadaća Good Food-a priprema najukusnijih salata, burgera, tortilja, bowlsa i svih ostalih zalogaja po kojima je prepoznatljiv, svojim posjetiteljima odlučio je ponuditi i hranu za dušu. Svoju točku započetu u Palmotićevoj 2, balerine su nastavile te su u baletnim papučicama odšetale do druge Good Food lokacije u Teslinoj ulici.

image
DORIS FATUR

Čitajte i: Top 5 u gradu: Na ovim lokacijama možete uživati u odličnom brunchu u Zagrebu!

Simpatičan performans samo je uvertira u odavanju počasti ovom profinjenom plesu, jer Good Food svoje pratitelje na društvenim mrežama nagrađuje i ulaznicama za baletnu predstavu, što će biti kulminacija baletnog poglavlja.

image
DORIS FATUR

U narednom periodu čekaju nas nova poglavlja, svako od njih posvećeno drugoj vrsti umjetnosti. Ovim inicijativom, Good Food zaista poručuje kako je ''always out of the box'', a kako je protekao baletni performans - možete pogledati na Instagram profilu Good Food-a.

Linker
05. srpanj 2022 09:57