Press
Proljetna kolekcija

Vrijeme je za buđenje: Čarobne kapljice iz Provanse razmazit će vas i uljepšati vaš dom

Jedna od najvećih vrijednosti ovog brenda je njegova tradicionalna osnova - svaki proizvod, osim što oduševljava svojom teksturom i djelotvornošću, mirisom nas vraća u prošlost i budi uspomene na neku dragu priču, možda čak i osobu, na neko čarobno, zaboravljeno vrijeme. Vrijeme koje je Durance uspio zaustaviti.

Svako godišnje doba u Duranceu obilježavaju novi mirisi i osjećaji koje oni izazivaju, tako su nas i ovog proljeća počastili pomno i pažljivo biranim sastojcima koji bude iz zimskog sna i zovu na radost življenja.


Nešto za mene

Za tijelo su tako predstavili liniju s apsolutom cvijeta naranče iz Sjeverne Afrike, koja u spoju s nerolijem i vanilijom evocira idilična polja naranče koja se beskrajno protežu do svitajućeg sunca. Ovaj miris prisutan je u parfemu i toaletnoj vodici, te u losinu za tijelu, sapunu za ruke i blagom njegujućem gelu za tuširanje.

Press

Nešto za dom

Za osvježenje doma u obliku svijeća, difuzora ili parfema za prostor, po čemu je Durance poznat, očarali su nas, između ostalog, mirisom kolača od maline i ''driftwood'' mirisom, koji neodoljivo podsjeća na umirujuću šetnju uz more u proljetni smiraj dana.

U paleti proizvoda koje nudi ova "čarolija iz Provanse" možemo pronaći sve za dom i za tijelo.

Press

Za one koji možda ne znaju, Durance je ime brenda nadahnutog prirodom i osjećajem harmonije kojeg mirisi izazivaju u nama. Nastao 1986. godine kao plod ljubavi i predanosti dvoje zaljubljenika u prirodu, među poljima lavande koje su zaštitni znak francuskog mjestašca Grignan u kojem se rodila ideja, danas je jedan od najpoznatijih u svijetu među zaljubljenicima u mirise.


Bez parabena, siikona...

Sastojci su u velikom postotku prirodnog organskom porijekla (95%), te ne sadrže parabene, fenoksitenole, natrij lauret sulfat ni silikone.

Ostatak proljetne čarolije otkrijte u mirisnom dučančiću u prizemlju trgovačkog centra Green Gold, Radnička cesta 52, ili na web stranici www.durance.hr

Linker
23. travanj 2024 14:38