SUPER PONUDA

Točno dva mjeseca do Božića: U high-street trgovinama nabavite božićne ukrase i dekor i unesite blagdansku toplinu u dom

Za uređenje svog doma ili za poklon. Bilo kako bilo, već sada možete kupovati razne božićne ukrase, ali ne samo to. High-street trgovine u ponudi imaju i cijeli asortiman za blagdansko uređenje doma.

Točno su dva mjeseca do Božića, blagdana koji nam već na prvu pomisao mami toplinu oko srca. Nekima je prerano govoriti o uređenju doma za blagdane, dok se drugi već naveliko pripremaju. Kako bi vam olakšali pripremu, istražili smo koji high-street dućani ove godine u svom "home editionu" u ponudi imaju blagdanske ukrase. Naravno, ne radi se samo o lampicama ili kuglicama za bor, već kompletnoj ponudi koja može uljepšati vašu svakodnevicu - od jastučnica preko pidžama do deka, jastuka i krpa. Naravno, ne treba pretjerivati, no nekoliko novih ukrasa sigurno će poboljšati atmosferu u domu uoči i tijekom blagdana.

image
Sinsay božićna kolekcija
SINSAY

H&M

Švedski brend inspirirao se skandinavskim načinom života što znači da je na prvom mjestu minimalizam i za vrijeme blagdana. Ukrasi s bezvremenskim zlatnim, i crvenim tonovima te oni s puno zelenih i bijelih detalja, i minimalističko je i jednostavno rješenje za sve domove, neovisno o uređenju. Kolekcija ne uključuje samo ukrase za bor i kuću, već tekstil i detalje za dom kako biste u potpunosti uživali u svečanom blagdanskom okruženju s obitelji i prijateljima. Ugodne teksture i luksuzni detalji upotpunjeni su zelenilom te rustikalnim drvenim predmetima kako bi se stvorila topla, ali glamurozna atmosfera.

image
H&M božićna kolekcija
H&M
image
H&M božićna kolekcija
H&M BOžIćNA KOLEKCIJA

Zara Home

Od božićnih vijenaca preko srebrnih vaza do glamuroznih svijećnjaka. Zara se i ove godine potrudila napraviti kolekciju zbog koje ćete brže bolje pohrliti u njihove trgovine ili se prebaciti na web shop. Kod njih nije naglasak na minimalizmu već na glamuroznosti, a to su postigli crvenom, zelenom i zlatnom bojom. Ono što posebno privlači pažnju su setovi tanjura koji nas zbog motiva božikovine vraćaju u djetinjstvo, drveni podlošci u obliku pahuljica i bora te laneni stolnjaci u svim mogućim bojama. Snježne kugle s darovima i medvjedićima idealan su poklon najdražima, a najmlađima možete pokloniti set za jelo s motivima Disneyjevih likova.

image
Zara Home
ZARA HOME
image
Zara Home
ZARA HOME
image
Zara Home
ZARA HOME
image
Zara Home
ZARA HOME

Čitajte i: Neodoljivi pleteni detalji Mateje Fanuko divno oplemenjuju svaki dom, a mnogi nose i njezine naušnice, haljine, remenje...

Sinsay

Ako ste u potrazi za nešto pristupačnijim cijenama božićnih ukrasa, onda je najbolje otići na webshop Sinsaya. U ponudi imaju zaista svega, od lampica s božićnim motivima preko jastuka i deka do šalica, kuglica za bor, svijećnjaka i kalupa za kolače. Neki od tih proizvoda još uvijek nisu dostupni, a informacija je ta da uskoro stižu. Isplati se čekati jer ako već nećete kupovati za sebe, ovo je odličan brend ako nekome želite za Božić pokloniti sitnicu.

image
Sinsay božićna kolekcija
SINSAY
image
Sinsay božićna kolekcija
SINSAY
image
Sinsay božićna kolekcija
SINSAY

Čitajte i: Zara i Zara Home imaju preslatku kolekciju za naše najdraže dlakavce: Izabrali smo najbolje komade

Linker
18. travanj 2024 13:19