PR
INTIMA ZAGARANTIRANA

Spoj prirode, luksuza i romantike: Ovo su najljepša imanja u okolici Zagreba za proslavu vjenčanja iz bajke

Glamurozni interijeri koji su u skladu s netaknutom prirodom. Ovo je u posljednje vrijeme najpopularnija kombinacija kada su u pitanju vjenčanja. Sale u hotelima pale su u drugi plan, a budući mladenci najčešće biraju intimna imanja, skrivena od svih pogleda.

Ranch Kurilovec

Smješten nekoliko kilometara od centra Velike Gorice, a opet na osami, Ranch Kurilovec odličan je za proljetna, ljetna i jesenska vjenčanje, posebice ako ste ljubitelji vintage, boho ili country stila. Ranč je izgrađen u rustikalnom stilu, a cijela priča, i unutrašnjost i sala, osmišljena je tako da ništa ne odskače od spomenutog izričaja. Još kad se svemu tome doda činjenica da ste okruženi zelenilom i životinjama, nema bolje formule za opušteno i ležerno vjenčanje. U slučaju lošeg vremena, slavlje se seli u drvenu salu. Prednost je blizina ranča, budući da se nalazi niti pola sata vožnje od centra Zagreba, a blizu je i onima iz druge županije, Sisačko-moslavačke. Također, nema prepreka za feštu do dugo u noć jer je šator na osami. Unutar kompleksa je i konjički klub, gdje možete naučiti jahati gotovo svakog dana.

image
Ranch Kurilovec
RANCH KURILOVEC
image
Ranch Kurilovec
RANCH KURILOVEC

Imanje Marincel

Obronci zagrebačkog kvarta Šestine ovaj raj za vjenčanja skrivaju od znatiželjnih pogleda. Ogromno prostranstvo na 13 hektara omogućava razne kombinacije - od vjenčanja na otvorenom do slavlja u također velikoj sali koja može primiti nekoliko stotina ljudi. Uspomene s jednog od najvažnijih dana u životu možete ovjekovječiti i kraj bazena, koji ovoj lokaciji daje još veću ekskluzivnost.

image
Imanje Marincel
MARINCEL
image
Imanje Marincel
MARINCEL

Imanje Luna

Predivna umjetna jezerca, labudovi koji slobodno šetaju imanjem, romantično uređenje u kombinaciji s kočijom i drvenim mostovima, dobitna su kombinacija za oduševiti goste na prvu, ali i za prekrasne fotografije s vjenčanja. Riječ je o imanju Luna, također udaljenom desetak kilometara od Zagreba u smjeru Karlovca. U šatoru koji se nalazi na imanju može stati do 400 gostiju, a u slučaju manje svadbe, on se može prilagoditi. Zabava do dugo u noć je zagarantirana!

Čitajte i: Na tragu Divljeg zapada: Priuštite si vikend izlet u vestern idili uz konje, kočije i dobru hranu

Restoran i šator Odranski ribič

Brojni lokalni ribiči odlaze na rijeku Odru kako bi ulovili pokoju ribu, a u neposrednoj blizini nalazi se restoran, koji je dobio ime po lokaciji - Odranski ribič. Vodstvo restorana je nedavno na prostranoj livadi podignulo i luksuzan šator koji može primiti nekoliko stotina ljudi, a odlično koegzistira uz bajkovitu lokaciju. Izletište se nalazi desetak kilometara od Velike Gorice, u stoljetnoj šumi turopoljskog hrasta, a prednost je svakako osama zbog koje nema bojazni od toga, primjerice, da će vam susjedi zvati policiju zbog preglasnog partija.

image
Odranski ribič
VEDRAN TOLIć
image
Odranski ribič
VEDRAN TOLIć
image
Odranski ribič
ODRANSKI RIBIč

Resort Corberon

Prirodni resort nadomak Zagreba okružen gustom šumom, luksuzan šator usred imanja, romantične drvene staze koje vode do šatora, zelenilo gdje god da se okreneš! Corberon je u posljednje vrijeme čest odabir trendseterica koje ovdje vole proslaviti svoje sudbonosno "da", a tome idu u prilog brojne fotografije na Instagramu. I ovdje je intima na prvom mjestu budući da je resort udaljen od kuća, a nalazi se u naselju Mačkovec. Kapacitet je ograničen na 500 ljudi, i više nego dovoljno! A komarci u ljetnim mjesecima? Nema straha jer se područje redovito oprašuje.

image
Resort Corberon
CORBERON
image
Resort Corberon
GORAN KUSEC

Čitajte i: Detalji vjenčanja iz snova Gorana Vlaovića i Ivane Mišure! 'Najvažniji su naši osjećaji'

Ekopark Krašograd

Izletište nedaleko Pisarovine također se nalazi u seoskoj idili. Drvene kućice, dva jezera, autohtona divljač i ptice, bazen, uređene staze i ogroman parking, Ekopark Krašograd ne čini samo idealnom vikend destinacijom, već i super lokacijom za organizaciju vjenčanja.

image
Ekopark Krašograd
KRAšOGRAD
image
Ekopark Krašograd
KRAšOGRAD
Linker
02. travanj 2022 05:33