nova kuhinja

Siva i bijela odlaze u povijest! Danijela Dvornik uredila kuhinju prema novim trendovima u interijerima

Oni hrabriji i odvažniji napokon su došli na svoje – a među njima je i Danijela Dvornik u čiju kuhinju smo zavirili i shvatili da ju je uredila po posljednjim trendovima. Naime, kada je riječ o trendovima u interijerima, sive i bijele boje odlaze u povijest, a mijenjaju ih crna, zelena i indigo plava.

Sive i bijele kuhinje su out, ali crne kuhinje počinju vladati. Profesionalna dizajnerica interijera Michelle Harrison-McAllister nedavno je otkrila trendove u kuhinji za ovu godinu. Istaknula je da su crni ormarići i elementi dramatičan novi kuhinjski trend. "Crna je zapravo neutralna boja koja se dobro uklapa sa svim bojama. Zamislite ovaj trend kao malu crnu haljinu za vaš dom”, kazala je.

Danijela Dvornik o dvjema velikim ljubavima: ‘To su poljupci koji nemaju cijene‘

Čini se kako je i Danijela Dvornik pomno pratila savjete dizajnera i nadolazeće trendove jer njezina nova kuhinja izgleda poput savršenog primjerka hit kuhinje u ovoj godini. Odabrala je crne fronte te drvenu radnu plohu. Naime, drvo je neko vrijeme bilo izvan mode, no posljednjih godina uživa ponovno oživljavanje. Kada je riječ o boji drva, raste potražnja za bojom oraha koja je bogata, topla i izgleda luksuzno, posebno u kombinaciji sa zlatnim ručkicama, kakve je na kuhinji odabrala Danijela. Bila je vrlo kreativna i kada je birala pločice jer je odabrala one s uzorkom koje se savršeno uklapaju s crnom kuhinjom.

image
DANIJELA DVORNIK
image
DANIJELA DVORNIK

Još jedan trend nije zaobišla, a to su zatvorene police u kuhinji. Iako su godinama bile popularne praktične otvorene police gdje je sve na dohvat ruke, prevladat će ipak zatvorene vitrine jer osim što prostor izgleda urednije, manje će biti i prašine.

Danijela Dvornik učinila je čudo od kuće na Braču, a mnoge je raznježio njezin kutak uspomena

"U čekanju da konačno uredim terasu jer nas vrijeme stalno iznenađuje, malo šminkam kuhinju i neke detalje. Fali mi samo frižider da sve bude na mjestu. Rasvjeta je stavljena i zahvaljujući sestri, kuća ima impozantan broj rasvjetnih tijela pa kad sve raspalim svijetli k‘o Betlehem. Iskreno, jedva čekam da sve privedem kraju jer mi je dosta alata, prašine, građevinskog, materijala i majstora. Odužilo se", napisala je Danijela na Instagramu.

Linker
18. travanj 2024 16:30