MARINSKI HEARTMADES

Šalice iz kojih želimo piti kavu baš svako jutro

Dizajnerica iz Rijeke Marina Marinski, ovih je dana objavila fantastičnu novu suradnju s nizozemskim brendom Sisi. Njezine jedinstvene i šarmantne keramičke posudice nastaju pod imenom Marinski Heartmades koji je kroz godine stekao brojne poklonike.

Zaštitni znak brenda je rukom nacrtan lik djevojčice koji se pjavljuje na tanjurićima, šalicama, posudicama za cvijeće pa i nakitu, i to u raznim bojama. Nakon nekog vremena šutnje Marina je putem Facebook stranice otkrila vijest o novoj suradnji, ovog puta međunarodnoj. Od sada njezine šalice možete pronaći putem online trgovine nizozemskog brenda Sisi koji je od riječke dizajnerice naručio posebnu seriju šalica – ovog puta potpuno crne s ugraviranim natpisima.

Unikatna kolekcija izrađena od mat crne keramike nastala je prema ideji osnivačice brenda Sisi, a napravljena je za sve sa smislom za humor, smislom za ljubav, provokaciju, za hrabre, sexy, divlje… – objašnjava Marina ovu uspješnu međunarodnu suradnju. Definitivno šarmantan detalj za svako kućanstvo, a više o tome pogledajte na stranici sisishop.eu.

Linker
18. travanj 2024 15:08