Press
Tradicija na novi način

Posebne kuglice i ove godine osvajaju: Ideja za originalan ukras za jelku ili dar

Ako tražite originalan ukras za božićnu jelku ili poklon, zavirite u ponudu brenda kofer. koji je i ove godine pripremio bogate poklon pakete s popularnim gin kuglicama.

Jedan od najoriginalnijih ukrasa za božićnu jelku dolazi od brenda kofer. Radi se o neobičnim kuglicama s mnogima omiljenim pićem - ginom. Spoj tradicionalnog božićnog ukrasa i nesvakidašnje unutrašnjosti još se prošle godine pokazao uspješnim pa je brend i ove pripremio mnoštvo neodoljivih poklona.

Promo

S obzirom na to da su se gin kuglice prošle godine rasprodale u rekordnom roku, kofer. tim odlučio je obogatiti ponudu, međutim i dalje u limitiranim količinama. Ove godine u ponudi se nalaze gin kuglice s dvije različite vrste gina sa sedam različitih vrsta začina kao što su crveni papar, cvijet hibiskusa, dehidrirana naranča. Novitet koji krasi ovogodišnje izdanje kuglica je i pupoljak žute ruže koji ne samo da atraktivno izgleda, već i gin toniku daje cvjetno-slatkasti okus.

Promo

Osim standardnih gin kuglica, kofer. je pripremio poklon pakete u kojima se nalaze kuglice sa začinima (borovica-crveni papar-dehidrirana naranča i pupoljak perzijske ruže-cvijet hibiskusa-dehidrirana naranča) koji mogu poslužiti kao upečatljiva dekoracija gin toniku ili koktelu, a mogu se koristiti i za pripremu blagdanskih torti, kolača i keksića.

Svi poklon paketi, uključujući i kofer. kuglice, nalaze se u kutijama koje su ukrašene posebnim kofer. božićnim motivima, a za koje je zaslužna mlada hrvatska ilustratorica i grafička dizajnerica Maja Tomljanović.

Linker
23. travanj 2024 23:26