Press
CENTRAL

Novi klub na mjestu legendarnog splitskog kina

U samom srcu grada Splita svoja vrata će otvoriti noćni klub koji će nositi ime po lokaciji na kojoj je nastao, odnosno po kinu Central. Preuređeni prostor legendarnog splitskog kina će ponovno postati mjesto okupljanja zahvaljujući klubu kojeg se ne bi posramile ni svjetske clubbing meke poput Ibize i Londona.

Klub Central sadrži tri VIP zone na dvije etaže, četiri šanka te impresivan plesni podij ispred DJ-a, a može primiti oko tisuću ljudi. Opremljen je jednim od najboljih ozvučenja d&b audio, koje inače na svojim turnejama koriste pjevačice Taylor Swift, Beyonce i Madonna te Ultra Music festival u Miamiju.

Svaku večer u tjednu će se izmijenjivati različiti tematski partiji: ponedjeljak će biti rezerviran za prikazivanje filmskih klasika, utorkom će publika uživati u večeri Garden Of Art, petkom će večer La Fiesta biti obilježena akrobatima poznatog Cirque de Soleil, dok će subota donijeti disco i evergreen hitove. Central do kraja ljeta najavljuje i nastupe poznatih DJ-eva poput Sharama (dio dvojca Deep Dish), amsterdamskog dvojca Sunnery James & Ryan Marciano te Juliana Jordana, Sama Feldta, Marien Baker i tokijskog DJ Dantza.

Otvorenje novog kluba održat će se u četvrtak, 4. kolovoza s početkom u 23 sata uz kamenice, šampanjac i party do ranih jutarnjih sati.

Linker
24. travanj 2024 12:49