Natali je početkom godine kupila stan...
 Sanja Bistričić
Sve je tip-top

Natali Dizdar pokazala kako je uredila svoj stan u Zagrebu: 'Obožavam dnevnu sobu'

Poznata pjevačica pohvalila se svojim stanom koji odiše karakterom, a koji je uredila uz stručnu pomoć arhitekta. On je napravio organizaciju stana i odradio komunikaciju s radnicima i tako joj maksimalno olakšao.

Pjevačica Natali Dizdar objavila je fotografije svog stana u središtu Zagrebu koji je uredila uz pomoć svog prijatelja arhitekta Stipe Šešelja. Dugo je, rekla nam je nedavno na Speed Dateu, tražila stan koji će joj biti baza, a zaljubila se u prostrani stan s visokim stropovima.

'Kad se male ruke slože’, napisala je Natali koja je imala sreće da je stan uređivala s nekim koga poznaje od srednje škole.

Romantični stan prepun je detalja Natali ga je opisala kao retro, minimalističan, osoban, topao, dom. Stan sam zapravo tražila godinama, a najvažnije joj je bilo da stan ima visoke stropove, i da je stan na drugom katu i to je i dobila. Suradnja s prijateljem koji je sjajno poznaje bila je suradnja iz snova, a za sve detalje otkrila je dblogu...

"Stipe je suvlasnik arhitektonskog studija Diorama i ima puno iskustva sa stambenom arhitekturom i interijerima (genijalni interijer Korice u Zagrebu). Sviđa mi se njegov senzibilitet, estetika minimalizma s karakterom. On je napravio novu tlocrtnu organizaciju stana i pripremio svu dokumentaciju. Od vizualizacija, skica, izvedbenih nacrta, komunikacije s radnicima", otkrila je poznata glazbenica za dblog i dodala koji joj je dio stana najdraži.

"Obožavam svoju dnevnu sobu, ljudi se osjećaju kao doma kad dođu, a stan mi je u zadnje vrijeme kao kolodvor što se tiče druženja i različitih kombinacija ljudi. U kuhinji se uvijek nešto reže, kuha, sprema, tako da sam možda najčešće tamo, a i lijep mi je pogled na zapad kroz mali prozor u kuhinji, pogotovo u kasno popodne", zaključila je.

Linker
11. travanj 2024 15:26