PROLJETNA EKSPLOZIJA BOJA

Ljepota koja ostavlja bez daha! Boška Bahtijarević uči vas kako brzo složiti jedinstvene cvjetne aranžmane

Zagrebačka arhitektica i floristica Boška Bahtijarević, vlasnica concept storea Tvoje, unijela je veselje u svoj dom pod Sljemenom ukrasivši ga cvijećem i biljem te nam otkrila kako su ovog proljeća hit boja breskve, ružičasta i zelena, ali i da za nju dok slaže bukete postoji samo jedno pravilo - da nema pravila.

Nakon što je za naš specijal Gloria DOM arhitektica, floristica i vlasnica concept storea 'Tvoje', Boška Bahtijarević, otvorila vrata svog doma u podsljemenskoj zoni, sada je odlučila pomoći svima koji žele uređenje svog doma podići na višu razinu.

Za čitateljice i čitatelje Glorije, Boška je pokazala kako jednostavno i efektno izraditi dva cvjetna aranžmana, koja će savršeno upotpuniti vaše interijere. Jedan aranžman Bahtijarević je složila od cvijeća iz vlastitog vrta, a drugi od cvijeća s obližnje livade.


Jorgovani, grahorice, božur, japanski javor - aranžman za blagovaonski stol spreman je u tren. U našem videu pogledajte i kako se poznata zagrebačka cvjećarka poslužila cvijećem iz obližnje livade.

Čitajte i: Dragulj malog Vatikana! Zavirite u predivan dom i spa carstvo zagrebačke stručnjakinje za nekretnine

Čitajte i: Novo utočište pop princeze! Zavirili smo u luksuzno zdanje u kojem uživa slavna Rihanna

Raskošni editorijal iz doma Boške Bahtijarević potražite u našem specijalu Gloria DOM. Gloria DOM, specijalno izdanje magazina Gloria posvećeno kulturi stanovanja i življenja, donosi presjek trendova koji pokazuju kako je koronakriza promijenila naše domove i odnos prema njima. Uz predivne editorijale i zanimljive teme, donosimo i popust na namještaj talijanskog brenda Natuzzi. "Gloria DOM" na kioscima se nalazi do kraja srpnja.

Linker
08. travanj 2024 14:30