MODERNO I UDOBNO

Ležerno je novi trend u interijerima: Karim Rashid dizajnirao namještaj u koji smo se zaljubili na prvi pogled!

Za novu kolekciju namještaja jednog od najpoznatijih dizajnera inspirirala je pandemijska ležernost koju je spojio s profinjenošću i trendovima u uređenju interijera.

Jedan od najpoznatijih i omiljenih dizajnera industrijskog namještaja u modernom uređenju doma, Karim Rashid kreirao je jedinstvenu kolekciju za DelightFULL i Essential Home inspiriranu ležernim načinom života - kakvog živimo u posljednih više od dvije godine.

Kao oličenje dobrog ukusa, kolekcija Kasual spaja najbolje iz oba svijeta - ležernog i luksuznog, a sve je upakirano u dizajnerski namještaj i rasvjetu visokih estetskih standarda koje će svakom prostoru dati bezvremensku vrijednost.

image

Kolekcija Kasual spaja najbolje iz oba svijeta - ležernog i luksuznog.

ESSENTIAL HOME

Čitajte i: Interijer u koji ćete se zaljubiti: Krase ga detalji u duhu renesanse s daškom talijanskog glamura

image

Namještaj je udoban i estetski privlačan.

ESSENTIAL HOME

"Kolekciju Kasual nazvao bih ležernim luksuzom s bogatim tkaninama i detaljima, ali i s minimalno jednostavnom mekoćom i lakoćom u kojoj prevladava nova udobnost. Naš kućni namještaj mora imati veću važnost kako bi podupirao naš stil života udobnošću i suvremenom inspiracijom!", rekao je poznati njujorški dizajner čije su nas kreacije oduševile.

image

U novoj kolekciji prevladavaju svijetle boje.

ESSENTIAL HOME

Čitajte i: Nevjerojatna poveznica: Evo zašto se ovaj trend u dizajnu interijera vratio nakon pedeset godina

image

Osim namještaja, dizajner je izdao i novu kolekciju rasvjete.

ESSENTIAL HOME

"Ležernost je oblikovala naše živote, naše umove, naše prostore, tako da postoji tanka granica između virtualnog i fizičkog gdje je luksuz lakoća i gdje prevladava nova udobnost", objasnio je dizajner čiji će komadi namještaja unijeti dobro raspoloženje u svačiji dom ili poslovni prostor.

image

Karim Rashid jedan je od najpoznatijih dizajnera industrijskog namještaja.

ESSENTIAL HOME
Linker
18. travanj 2024 13:35