LJETO MOŽE POČETI!

Jedno od najljepših mjesta na Jadranu: Mirjana Mikulec, Lana Pavić i brojni drugi na otvaranju Maree i Portusa!

Jedva smo dočekali otvaranje jednog od najljepših mjesta na Jadranu Marea lounge & Portus beach restauranta. Prekrasan dan u marini D – Marin Dalmacija u Sukošanu i Bibinju novim ruhom budi maštu i poziva na ljetne radosti. Studio Interior Design Mirjane Mikulec pobrinuo se da se u ovom prekrasnom ambijentu ovoga ljeta osjećamo kao kod kuće.

Ljetnu oazu među prvima su posjetili Mirjana Mikulec, TV urednica Lana Pavić, operna diva Antonella Malis, sportska menadžerica Zdenka Zrilić, zadarska glazbenica Marina Tomašević te brojni drugi.

image
Jedno od najljepših mjesta na Jadranu!
FILIP BRALA

Portus & Marea prostiru se na više od 1000 m2 vanjskog i unutranjeg prostora. Ovaj prostor kao da se spaja s morem. U samom uređenju vanjskog dijela korišteni su prirodni materijali. Beton i njegova bijela boja zadržani su u izvornom obliku. Iz tog razloga nova izvedba je mnogo svjetlija s detaljima jute, lana, drva, ratana i ostalih prirodnih materijala. Prostor je upotpunjen biljkama od kojih dominiraju moćne masline te nas podsjeća na dnevne boravke na otvorenom u kojima se već na prvu osjećamo kao kod kuće.

image
Portus & Marea prostiru se na više od 1000 m2 vanjskog i unutranjeg prostora.
FILIP BRALA

Čitajte i: Dragulj Malog Vatikana! Zavirite u predivan dom i spa carstvo zagrebačke stručnjakinje za nekretnine

Posebna pažnja posvećena je detaljima. Ljudi u sterilnim prostorima često uživaju, ali nemaju konekciju sa samim prostorom ili im često treba duže kako bi se povezali. U ovom slučaju prostorom dominira mnoštvo detalja. Okruženi smo biljkama i nekim dekoracijama koje imamo i u vlastitom domu poput side stolića, tepiha, lampi i dekica te se posjetitelj samim time brže poveže s prostorom. Ljetni jastuci složeni su modularno kao bi izgledali kao prostrane sofe.

image
Ljetnu oazu među prvima je posjetila Mirjana Mikulec.
FILIP BRALA

Drveni stolovi podsjećaju na one s otoka u zadaraskom arhipelagu. Koncept kuhinje je po principu ulova dana te svježeg povrća iz okolnih mjesta. Marea kao a la carte restoran nudi tradicionalu mediteransku hranu s daškom svjetskih gastro trendova. Suradnja s domaćim OPG-ovima ovog će ljeta biti zasigurno prava dobrodošlica gostima koji će tek otkriti jedno od najljepših mjesta Dalmacije.

image
U samom uređenju vanjskog dijela korišteni su prirodni materijali.
FILIP BRALA

Čitajte i: Odmor u krošnji kakav ne postoji nigdje drugdje: Mlada Dubrovkinja govori o ostvarenju svog sna

U nadolazećim ljetnim mjesecima ova ljetna oaza bez sumnje će privući brojne posjetitelje. Hrvatska gastro i zabavna scena obogaćena je jednom novom energijom koja oduševljava na prvu i poziva na ponovni susret i nova druženja.

Linker
18. travanj 2024 22:07