INSPIRACIJA

Inspirirajte se ovim divnim božićnim idejama za vaš dom

Mjesec dana nas dijeli od Božića i pravo je vrijeme da počnemo razmišljati o dekoraciji doma u duhu blagdana. Ako ste i vi jedni od onih koji još nisu odlučili kakvim će detaljima ove godine ukrasiti stan i stalno se pitate koju kombinaciju boja ovog puta odabrati – olakšajte si odluku pomoću božićnih kolekcija poznatih brendova.

IKEA, H&M Home i Zara Home ponudili su brojna i različita rješenja pa ćete sigurno i vi pronaći idealan look za svoj dom. Naravno, tu su tradicionalne božićne boje poput crvene, srebrne, zlatne i bijele, a na prvom mjestu su prirodni materijali i jednostavnost.

IKEA

Božićna kolekcija švedskog diva je slavlje tradicije, boja i topline božićnih blagdana. Bez obzira na to jeste li u potrazi za dekoracijama, kuhinjskim pomagalima, lampicama ili tekstilom, IKEA se za sve pobrinula. Predstavili su dva looka – prvi je inspiriran tradicionalnim skandinavskim blagdanima i sadrži mnogo crvene boje i klasičnih motiva, dok je drugi osvježen i moderan pristup Božiću s paletom nježnih pastelnih boja i prirodnih materijala koje možete koristiti cijele godine. Ali nema potrebe da birate između njih. Kombinirajte najdraže proizvode kako bi se savršeno uklopili u vaš dom. A za one kreativne tu su brojna pomagala za pečenje kolača, kuhanje blagdanske gozbe i zamatanje darova.

H&M

Još jedna skandinavska kolekcija dolazi u lookbooku popularnog švedskog brenda H&M Home. To je kolekcija za sve one koji obožavaju crvenu, a osim nje dominantna je i srebrna nijansa, dok su u fokusu mekani jastuci, svijeće i ukrasi za bor.

Zara

Pribor i tanjuri koji će krasiti vaš blagdanski stol, unikatna dekoracija i blagdanska posteljina koja je istovremeno sofisticirana i vedra. U Zara Home kolekciji možete birati između suptilnih, skandinavski inspiriranih pa sve do božićnih motiva. Sigurno će se naći nešto za svaki dom, a neki od komada mogu krasiti vaš stan cijele zime.

Marinski Heartmades

Bez obzira na to čiji su vas se prijedlozi najviše dojmili, kuglice riječke dizajenrice Marine Marinski uklopit će se u svaki od njih. Razigrane, a istovremeno zimski elegantne, one naprosto zrcale zimsku pozitivu, nalazile se na božićnom drvcu ili bilo kojem drugom istaknutom mjestu vama bitnog prostora. Unikatne kuglice odlične su i za božićni dar, a možete birati između minimalističkih, mat crnih i bijelih s motivima iz prirode, i s prepoznatljivim Marinski djevojčicama.

Linker
19. travanj 2024 15:43