IGOR ŠELER
U ČAST BAKU

Hrvatski brend Qushin osvojio prestižnu nagradu EPDA 2021.: Posljednja kolekcija izlazi s dirljivom posvetom

Domaći, ali i europski brend za kućne ljubimce Qushin osvojio je prestižnu nagradu EPDA, a jesenska kolekcija izlazi u čast zvijezdi brenda, psu Baku koji je bio glavna inspiracija za nastanak ovog popularnog brenda.

Kada se nešto radi s ljubavlju, a pritom se uloži sva energija, trud i strpljenje, tada dolaze i priznanja. Uspjeh koji je postigao hrvatski brend Qushin iza kojeg stoji poduzetnica i dizajnerica samog brenda - Iva Goluža, očitovao se u obliku prestižne nagrade EPDA (European Product Design Award) i to više ni manje, nego zlatnom medaljom za 2021. godinu za najbolji dizajn. Njezin model „Sofa“, oduševio je stručni žiri, a i ono najbitnije, sve četveronožne korisnike prekrasnih jastuka i krevetića.

Čitajte i: Uz njihovu pomoć mnogi su prebrodili najstresniju godinu, vrijeme je da im vratimo uslugu

Naime, Qushin je domaći ali i europski brend za kućne ljubimce, u čije je stvaranje utkano puno ljubavi, a vizija je usrećiti svakog psa. Ivin ljubimac Bak, psić radi kojega se i počela baviti ovim poslom, oduvijek je bio inspiracija. Od prvog trenutka kada je ušetao u njezinu obitelj, imala je potrebu kupiti mu najljepši jastuk na kojem će spavati i odmarati, ali i jastuk koji će jednostavno moći oprati kada se vrate iz šetnje nakon kiše, s mokrim i blatnim šapicama. Željela je stvoriti jastuk koji neće morati skrivati u ormaru kada dođu gosti, nego vizualno lijep i iznimne kvalitete.

image
Svih 6 godina, koliko postoji brend, Bak je bio glavna faca i zaštitno lice bez kojega nije prošlo niti jedno snimanje.
IGOR ŠELER
image
Nagrada European Product Design Award.
IGOR ŠELER

Bak kao zvijezda brenda

Danas su Qushin jastuci prekrasan dekorativni dodatak svakog interijera, a sve zahvaljujući psiću Baku, koji je odnedavno nažalost, svojim tužnim odlaskom, ostavio neopisivu prazninu. Svih 6 godina, koliko postoji brend, Bak je bio glavna faca i zaštitno lice bez kojega nije prošlo niti jedno snimanje, a svaki je Qushin bio njegovo carstvo i najdraže mjesto na svijetu.

image
Danas su Qushin jastuci prekrasan dekorativni dodatak svakog interijer.
IGOR ŠELER
image
Ivin ljubimac Bak, psić radi kojega se i počela baviti ovim poslom, oduvijek je bio inspiracija.
IGOR ŠELER

„On je razlog zašto se bavim ovim poslom, bio mi je inspiracija. Njegov odlazak je bio neočekivan, a za nas je bio više od ljubimca i vjerujem da to može razumjeti svatko, tko u svoj život pusti četveronožnog čupavca, koji tada unese posebnu radost i puno toga te nauči. Bak će zauvijek ostati ikona, kako brenda, tako i naša“, dodaje Iva.

image
Stvorite udobnost za svog ljubimca.
IGOR ŠELER

Kolekcija u znak zahvale Baku

Gotovo u svakom europskom gradu danas postoji Pet Boutique, a spoznaja da velika većina želi baš Qushin uvrstiti u svoj asortiman, dovoljno govori o uspjehu i budućnosti brenda. Svake jeseni, izlazi i nova kolekcija, a ova će biti zaista posebna u obliku svojevrsne zahvale malenom Baku.

image
Poduzetnica i dizajnerica brenda Iva Goluža.
IGOR ŠELER

Više o asortimanu i ponudi za svog ljubimca, možete pogledati putem službene web stranice i Instagram profila.

Linker
27. lipanj 2022 19:53