KUĆA U ISTRI

Ella Dvornik pokazala kuću i pokrenula lavinu komentara: ‘Mislila sam da će biti više u istarskom stilu‘

Dogodovštine iz istarskih Bala Ella na svojim društvenim mrežama svakodnevno dijeli s pratiteljima. Ovaj je put pokazala nešto više - kuću koja nalikuje na zgradu i time ‘angažirala‘ svoju publiku na društvenim mrežama.

O istarskoj avanturi u Balama Ella Dvornik Pearce svakodnevno informira svoje pratitelje otkako je sa suprugom Charlesom i njihovo dvoje djece Balie i Lumi preselila na sjeverozapad Hrvatske. U najnovijoj objavi na Instagramu pozirala je s mlađom kćeri Lumi i prvi put pokazala kako njihova kuća izgleda izvana. Kao i obično, i to je pokrenulo lavinu komentara na toj društvenoj mreži.

"Mislila sam da će kuća biti nešto u istarskom stilu. Malo mi je premoderna za Bale", napisala joj je pratiteljica, a Ella joj je i na to odgovorila.

"Jako je bezvezna. Riješit ćemo to uskoro", napisala je te u još jednom komentaru dodala kako im kuća izgleda kao zgrada u Zagrebu. Našlo se i onih koji su pisali kako je ona za četveročlanu obitelj prevelika.

image
S pratiteljima svakodnevno dijeli idile života u Istri.
ELLA DVORNIK/INSTAGRAM ELLA DVORNIK/INSTAGRAM

"Jedino je velika kada je treba čistiti", napisala joj je jedna od obožavateljica i stala u njezinu obranu. Pratitelji joj savjetuju da ugradi bazen, ali i dijele komplimente kako se preporodila otkako se preselila iz metropole. Par je kuću iz snova tražio više od pet godina, a Ella je u nekoliko navrata rekla kako se nimalo ne kaje zbog odluke o preseljenju.

Čitajte i: Ella Dvornik oduševljena životom u manjoj sredini: ‘Plaćam kredit manje nego najam u Zagrebu, imam svoj stan...‘

"Plaćam kredit manje nego najam u Zagrebu, imam svoj vrt, svoj mir, a susjedi su za poželjeti. Bezbroj ljudi mi je poželjelo dobrodošlicu, nitko me ne gleda, ne odmjerava i ne osuđuje, svi prilaze sa smiješkom, ljubazni su, topli. I u ovom kratkom vremenu sam već upoznala hrpu super ljudi", napisala je Ella o svome dosadašnjem životu u Istri.

Linker
05. ožujak 2024 18:46