NAJLJEPŠI IZLOG U GRADU

Čudo u Dežmanovoj ulici: Božićna bajka Saše Šekoranje već zaustavlja prolaznike

Naš poznati umjetnik preuredio je svoj cvjetni atelje u blagdansko ruho, a ove je godine tema ‘carousel‘ koji izgleda čarobno!

Blagdanski izlozi odnedavno nam privlače pažnju, no samo naš poznati umjetnik, florist i dizajner interijera Saša Šekoranja zna kako dekoracijama prizvati čarobni duh nadolazećih blagdana.

image

U cvjetnom ateljeu Saše Šekoranje već je započela božićna bajka.

SAšA ŠEKORANJA

Čarobni kutak u Dežmanovoj ulici

Carousel koji se vrti, svijetli i uvodi u božićnu bajku zvijezda, imela, mašni i zvona već zaustavlja slučajne i namjerne prolaznike čarobnog kutka u Dežmanovoj ulici.

"Aranžmani s konjićima koje sam oslikao i okitio, baloni, raskošne mašne - sve je fluidno i u pokretu" - opisao nam je naš veliki umjetnik ukratko tematiku svojeg božićnog izloga koji se sastoji od adventskih vjenčića prepunih balona i mašni koje lebde, pozlaćenih imela umoćenih u vosak, od malih grančica i grmova za sreću.

image

Ove godine tema je carousel.

SAšA ŠEKORANJA

Čitajte i: Kao iz snova! Saša Šekoranja nam je otvorio vrata svoje bajkovite vile u kojoj je osmislio limitiranu kolekciju Glorijinih torbi

image

Naš umjetnik oslikao je aranžmane s konjima.

SAšA ŠEKORANJA

"Veselite se jako" - stoji natpis na vrhu vrtuljka u Šekoranjinom cvjetnom ateljeu koji godinama slovi kao najljepši u gradu, što našeg umjetnika, naravno, veseli i motivira za stvaranjem još više magičnih dekoracija.

image

Izlog u Dežmanovoj ulici dekoracijama već zaustavlja prolaznike.

FOTOGRAFIJE: SAšA ŠEKORANJA

"Baš sam sretan kada nakon uzbuđenja, slaganja i kreiranja otvorim zavjese i upalim svjetla. Kada vidim prolaznike koji fotkaju, gledaju i hvale", zaključio je Šekoranja ponosan na radove koji će mnoge inspirirati pri dekoraciji doma za adventsko doba od kojeg nas dijeli nešto manje od tri tjedna!

Linker
19. travanj 2024 04:22