PRESS
za sastanke i opuštanje

Cijeli kat samo za žene! Prvi coworking prostor s naglaskom na žensko poduzetništvo ekskluzivno otvoren u centru Zagreba

Cijeli kat Square One Coworking prostora na Trgu žrtava fašizma 1 posebno je rezerviran za žene i sadržajima prilagođen potrebama poduzetnica.

Cijeli kat Square One Coworking prostora na Trgu žrtava fašizma 1 posebno je rezerviran za žene i sadržajima prilagođen potrebama poduzetnica.

Centar Zagreba bogatiji je za još jedno mjesto za coworking, evente i druženja. Square One Coworking smjestio se na Trgu žrtava fašizma 1, a njegova posebnost je izraziti fokus na žensko poduzetništvo. Jedan cijeli kat posebno je rezerviran za žene i sadržajima prilagođen potrebama poduzetnica. Usto je pokrenut i program subvencioniranja samohranih majki i majki djece s teškoćama u razvoju, s dugoročnim ciljem osiguravanja besplatnog radnog prostora.

image

Jedan cijeli kat posebno je rezerviran za žene i sadržajima prilagođen potrebama poduzetnica.

PRESS

Čitajte i: Luksuz u granicama budžeta: Andrea Andrassy, Vinka Ilak, Rosa Marić i Dajana Barbić o tajnama učinkovite štednje

Cijeli kat samo za žene

Zgrada obuhvaća 1.200 m2 uredskih prostora, a koncipirana je u formatu privatnih ureda za od jedne do osam osoba, dijeljenog radnog prostora te prostorija za sastanke, opuštanje i događanja raznih oblika.

“Vjerujemo da coworking prostori nisu trend, već dugoročno rješenje za sve vrste profesionalaca i industrija jer omogućuju hibridne koncepte rada. Naš je primarni fokus, uz osiguravanje kvalitetnog radnog mjesta, pružiti korisnicima kvalitetnu mrežu kontakata i potaknuti ih na suradnju. Ponosni smo i na činjenicu da dajemo poticaj razvoju ženskog poduzetništva i pomažemo osnaživanju poduzetnica samohranih majki”, istaknula je Klara Rajnović, menadžerica poslovnog razvoja.

Čitajte i: Andrea Andrassy: ‘Podmirila bih dug od osobe koju volim, osim ako su u pitanju cipele za bivšu‘

Projekt je pokrenut na temelju globalnog iskustva Rent24 zajednice, jednog od vodećih svjetskih coworking operatera. Vlasništvo je Roberta Bukvića, a investicija je veća od tri milijuna eura. Projektni dio za prostor napravio je Studio 3P predvođen arhitektom Janom Pivcem.

image

Zgrada obuhvaća 1.200 m2 uredskih prostora.

FOTOGRAFIJE: PRESS

Osim klasičnog najma ureda ili stola, u prostoru će se redovito održavati konferencije i predavanja, subvencionirati start-upovi i studentski projekti, a svaki četvrtak organizirani su after work eventi, od panel rasprava o poslovanju do popularnih pub kvizova.

Kako bi se prostor predstavio i široj zajednici, u četvrtak, 11. studenog od 10 h održat će se “Dan otvorenih vrata” za sve koji žele razgledati prostor. Od 17 sati održava se i after work party, sa živom svirkom i simboličnim znakovima pažnje za posjetitelje.

Linker
26. travanj 2024 10:18