PRESLATKO

Antonija Mišura Sandrić preuredila dječju sobu za drugu bebu: ‘Ovo mi je izlika da napravim malo razmještaja‘

Sportašica je nekoliko puta otvoreno govorila o tome kako obožava preuređivati stan, a ovo joj je bila idealna prilika budući da je trudna pet mjeseci. Maleni uskoro stiže i mlada obitelj je spremna.

Da joj majčinstvo savršeno pristaje, mlada mama, košarkašica i sportašica Antonija Mišura Sandrić, to dokazuje svakodnevno objavama na svom Instagram profilu. Jedna od najljepših sportašica o čijem se fizičkom izgledu naveliko pisalo tijekom Olimpijskih igara 2012. godine, kraseći je komplimentima poput "najzgodnija sportašica svijeta", trenutačno uživa u majčinstvu. Posljednjih nekoliko godina totalno je izvan sportskih aktivnosti, a život je posvetila odgoju i brizi za djevojčicu Taru. U obitelj Sandrić uskoro dolazi i novi član. Antonija je trudna pet mjeseci - Tara će dobiti bracu, a pripreme su već u punom jeku.

"Već duže vrijeme sam htjela promijeniti izgled Tarine sobe, što zbog ružičaste boje, a što zbog namještaja i previše nepotrebnih stvari”, napisala je Antonija na Instagramu uz fotografije preslatke dječje sobe te dodala: "Imala sam izliku da napravim malo razmještaja i unesem nove boje radi naše bebice koja uskoro stiže pa mi nisu mogli prigovarati. Odlučila sam se za bež, tople tonove i mislim da je sve stvarno pun pogodak”. Krevet za bracu je također postavila, a obožavateljima se opravdala kako ona voli da to sve bude na vrijeme, odnosno i prije vremena. Mnogi su je u komentarima pohvalili kako ima oko za detalje te su krenuli i upiti gdje je kupila pokoji komad namještaja i ostale ukrase. U renoviranoj sobi, brže-bolje je pozirala malena djevojčica, za koju Antonija kaže da je ista - mama!

image
Bivša sportašica uživa u majčinstvu
PRIVATNA ARHIVA

Čitajte i: Omiljena sportašica Antonija Sandrić raznježila emotivnom posvetom suprugu: 'Uvijek iznova biram tebe'

Voli pričati o obiteljskom životu

"Kad se tek rodila bila je pljunuti Marko. No, što ide starija, i sama u njoj vidim dosta svoga. Doduše, ona je ljepše dijete od mene. Kao mala ja sam imala izbačene zubiće", rekla je Antonija nedavno za Gloria.hr kada je otkrila kako suprug i ona priželjkuju još jedno dijete. Želja im se ostvarila svega nekoliko tjedana nakon.

image
Antonija čeka dječaka.
INSTAGRAM

"Svi mi kažu da je za Taru najbolje da što prije dobije brata ili seku. A čini mi se da je i nama roditeljima lakše nositi se sa svim izazovima dok smo mlađi", rekla je tada. U kolovozu su proslavili šestu godišnjicu braka, a upoznali su se kao klinci, kad im je oboje bilo sedamnaest godina. Njezina sportska karijera je sad po strani jer se maksimalno posvetila majčinstvu, a sigurna je kako više neće igrati za inozemne klubove.

Čitajte i: 'Svi mi kažu da je moja slika i prilika': Jednogodišnja kći prekrasne Antonije sve joj više nalikuje

Linker
18. travanj 2024 15:58