Seksi horoskop

Biku ponudite masažu, Djevicama servirajte afrodizijak: Evo na što svaki znak pada u zavođenju

Ako saznate što je vaša simpatija po horoskopu, samo zavirite u naš ‘šalabahter‘ i uspjeh vam je zagarantiran.

Ljeto se vratilo u punom sjaju, već nas je "oprao" jedan toplinski val, i tko je mogao spakirao je oskudne krpice i pobjegao na obalu. Tko još ne može, zasigurno detaljno planira put i godišnji. A što je ljeto bez ljetne romanse? Želite li je doživjeti, možda ovog ljeta trebate posegnuti za "astrološkom pomoći". Donosimo savjete za efikasno zavođenje svakog zodijačkog znaka.


Ovan

Trik u osvajanju Ovna jest natjerati ga da misli da on osvaja vas. Nabacite mu neki izazov u kojem ćete se predstaviti boljim od njega - plivate do bova brže, pobijedit ćete ga u odbojci na pijesku, a i veslanje vam ide bolje... Ako mu je stalo do vas prihvatit će izazov i pokazati vam da je on najbolji - ne samo u veslanju.

image

Ovna izazovite na neku fizičku aktivnost

UNSPLASH

Bik

Senzualnost i hedonizam stoji u opisu pripadnika ovog znaka - Bikovi obožavaju masaže, stoga ne bi bilo loše da se ponudite za jednu. Spomenite i da imate luksuzno ulje baš za tu namjenu. Ako im pritom stvorite romantičnu atmosferu i pripravite neki koktelčić, obožavat će vas.

Blizanci

Dirty talk i još malo pričanja, to je ono što pali ovaj mentalni znak. Ako ste sramežljiviji, najbolje da krenete s tipkanjem, danas u moderno doba to nije ništa čudno. Kada im zaokupite maštu, već je pola posla gotovo, a budući da je Blizanac dupli znak, ostatak ćete morati dokučiti sami.

Rak

Jedni od najvećih romantičara Zodijaka imaju i svoju putenu stranu. Rakovi posebno izlaze iz svojih oklopa po vrućini i kad je more u blizini. Obožavaju seksi igrice u moru u nekom zabačenom dijelu uvale, stoga im predložite savršeno mjesto za osamu.

Čitajte i: Veliki ljetni horoskop: Poznati astrolog predviđa hoćemo li ljubiti i išta u životu promijeniti

image

Lav će vas obožavati ako mu organizirate bilo kakvu plovidbu

UNSPLASH

Lav

Put do lavljeg srca i drugih dijelova tijela definitivno je popločen komplimentima. Nakon što ste svog Lava ili Lavicu zaokupili salvom pohvala, nastavite u ništa manje ekskluzivnom tonu. Ako im ponudite vožnju gliserom, barkom ili barem pedalinom... ovisno o mogućnostima... nagradit će vaš trud negdje daleko na pučini.

Djevica

Analitične Djevice imaju i svoju kinky stranu, ako muku mučite kako im (pristojno) dati do znanja da ste zainteresirani baš za taj dio njihove osobnosti, pozovite ih na večeru spravljenu od afrodizijaka. Pritom sa svakim slijedom objašnjavajte zbog čega su dobre sirove kamenice, a zbog čega jagode u čokoladi. Prava Djevica jednostavno neće moći osporiti te znanstvene činjenice.

Vaga

Baš poput Afrodite rođene iz morske pjene, Vage obožavaju biti najljepše među najljepšima, a upravo takav mora biti i njihov partner. Higijena, usklađeno odijevanje i ugodan miris prva je stvar koju primijete, bez toga im ni ne prilazite. Osvojit će ih romantične priče o lokalnim ljubavnicima iz davnina, ispričane na uho dok pijete osvježavajuće piće u it cocktail-baru.

image

Vage će cijeniti izlazak na ‘iz‘ mjesta

UNSPLASH

Škorpion

"Najljepše je u moru biti gol, poslije je s tebe fino papat sol", davnih je dana opjevala I.Bee tipična predstavnica ovog seksepilnog znaka. Poslušajte njen savjet i svom Škorpionu predložite noćno kupanje, bez suvišnih krpica, naravno. Nećete morati dugo čekati na odgovor.

Strijelac

Put do srca (i ostalih dijelova tijela) Strijelaca je jednostavan, ali zahtjeva dosta hrabrosti. Kao što njegove strijele lete bez vrludanja i gađaju u metu, upravo takav jezik oni cijene. Zaboravite na metafore, dvosmislene komplimente i tajne signale, ovaj istinoljubivi znak takve floskule gleda kao na "muljanje". Ali zato, otvoreno iskazivanje naklonosti, pogotovo ako je oko vas društvo koje to može čuti, oduševit će pripadnike i pripadnice ovog znaka. Sigurno će nagraditi vašu hrabrost.

Jarac

Naoko hladan i zatvoren, Jarac je prikriveni romantik koji itekako dobro zna procijeniti "situaciju na terenu", ako osjetite da imate šansu kod Jarca, budite sigurni da vas je on već skenirao i zapazio. Hrabro mu pristupite i predložite neki "finjak" od izlaska, nakon kojeg ćete se povući na osamu.

image

Osamljene plaže i neobiči izleti imaju ‘prolaz‘ kod više znakova

UNSPLASH

Vodenjak

Ako neko cijeni nekonvencionalne ulete onda je to Vodenjak. Stoga promislite kakvom bi neobičnom rečenicom zaokupili njegovu pažnju, pa je još malo "zapaprite". Nakon upoznavanja predložite odlazak na neko neobično mjesto u blizini i pustite da stvari idu svojim tokom.

Ribe

Ribe su prava djeca mora i tijekom ljeta, negdje uz obalu, osjećaju se kao doma, to neka vam bude ključ u osvajanju ovih romantičnih dušica. Vole nadrealne situacije i priče pa ako im spomenete da ste vaš susret već davno sanjali, oni će se naprosto "otopiti". Nakon toga organizirajte zajednički izlet na neku zabačenu plažu i prepustite se nježnostima.

Linker
13. travanj 2024 09:30