Da se zamisliš...

Poznati astrolog predviđa što nas čeka u skoroj budućnosti: ‘Uzalud nam zalihe brašna i ulja‘

Mnogi obožavaju njegove astrološke analize i tumačenja trenutne situacije na nebu, ali i na zemlji, često toliko duhovitim opisima, da se mnogi nasmiju koliko su brutalno iskrene i na kraju - koliko mogu biti zastrašujuće. Samo za Gloria.hr astrolog Kruno, poznatiji kao Uranovo dijete, otkriva što će nam se dogoditi u idućih nekoliko godina.

Astrolog Uranovo Dijete koji na svojim društvenim mrežama ima veliki broj pratitelja i obožavatelja zbog svog jedinstvenog tumačenja vremena u kojem se nalazimo, za čitatelje Gloria.hr napisao je svoju analizu perioda koji je pred nama.

Kruno, koji je sve o svojim počecima i zanimacijama ispričao za naš portal, uvjerava nas da ne trebamo nasjedati panici i stvarati zalihe primjerice - ulja, brašna, šećera i slično. Njegova predviđanja u ovim "zanimljivim" i napetim vremenima prenosimo u cijelosti.

Čitajte i: Tko je Astrolog Uranovo dijete? Bivši novinar i strastveni DJ čita zvijezde neobično duhovito

image

Uranovo Dijete možete pratiti na Instagramu

PRIVATNA ARHIVA

"Ne trebamo kupovati, niti raditi nikakve zalihe. Astrološki gledano, nekako mi se čini da nema smisla, ionako živimo na rubnim vremenima koja se čine vrlo nelogična i naopaka, ali u suštini nisu, no ta je tema za neku drugu i puno dužu priču. A što ako za par godina, kada Pluton uđe u Vodenjaka nestanemo svi s lica zemlje, što u malo ekstremnijoj astrosimbolici nije uopće nemoguća slika? Što će ti onda ulje, brašno i slično? Ova je pozicija crno bijeli svijet, ‘ili - ili’ shema. Ili svi nestajemo ili se konačno transformiramo i mijenjamo, budimo, ali naglo i nesuptilno.

Svakako gomilanje neće puno pomoći, dapače, takvima bi se svemir mogao lako narugati, da sad ne idem u detalje zašto je tome tako.

Iz dana u dan - možda otrcani savjet, al’ se sada čini najmudrijim, sve ostalo je stvar natalne karte.

Ove se godine nastavljaju neki aspekti iz prethodne godine, samo što u 2022. doživljavaju svoju punu snagu, nakon čega slabe, a mi živimo njihove posljedice. Ti aspekti nisu nimalo seksi, ali su tu pa neka svatko vidi za sebe što će iz svega uzeti, iskoristiti i materijalizirati. U ovakvim teškim i markantnim, kriznim situacijama se najbolje može osvijestiti pojedinčeva istinska snaga, ali i istinska priroda. Svakako se može, da tako pejorativno kažem - profitirati. Na svaki način i gledajući iz svakog ugla, i u pozitivnom i onom negativnom smislu ratnih profitera i slično.

image

Sigurno je da padaju maske i da se osvještavaju duboke istine

UNSPLASH

Sigurno je da padaju maske, osvještavaju se duboke istine, izlazi se iz uloga, uviđaju se neke druge perspektive, mijenja se percepcija. Potencijalno je plodna godina za istinske duhovne preobrazbe i buđenja, iako taj potencijal traje zadnjih deset godina zbog Neptuna u znaku Ribe, koji je između ostaloga iznjedrio sve te razne psihologije, tehnike, silne majstore iz oblasti ezoterije, okultnog, metafizičkog, psihološkog, tajnog, paranormalnog.

Problem je što su mnogi umislili da su Bogovi, apsolutno prosvijetljeni, moćni i ostale patologije, što je jako opasno u raznim pogledima.

Ovakve devijacije i pi.darije promijenit će se najvjerojatnije kada za par godina, točnije 2026. Neptun uđe u znak militarističkog i strogog ovna koji diktira i odlučno nameće red i jednu novu dimenziju duhovnosti, vjere i svega već nabrojanog. Slika je to vjere u princip borbe i sirove snage, ovo je istinska snaga vjere i vjera kao oružje, ovo je unutarnja, psihološka borba, s vjerom ili bez nje. Ovo je vojna strogoća u vjerskim redovima, kao i vojna mornarica i svi ratovi na moru. Također se nudi slika vjerskih ratova, ili neke vrste borbe, ili napadi unutar ili na razne vjerske organizacije, religijske redove. Ovo je i novi, mladi Papa, ako je to moguće - a sve je moguće. Ovo je vojni svećenik i svaki istinski i hrabri borac u crkvenim redovima. Ovo je boksač koji se zaredio. Nova, mlada religija koja može postati opasna. Ovo je svaki novi lijek ili otrov, ovisi. Ovo je nešto što se dugo skrivalo ili je bilo tajno, čovjeku nevidljivo i sad se pojavljuje, kao na primjer vanzemaljci (hahaha). Bit će zanimljivo vidjeti u kojim će se sve smjerovima trošiti tranzit.

Iste godine i Uran ulijeće u znak Blizanci, dok Pluton u Vodenjaka ulazi početkom 2024., pa će se zbog retrogradnosti opetovano na kratko vratiti u znak Jarac, nakon čega nastavlja neometano čišćenje i otklanjanje svega što ne valja, ali onako - žestoko i beskompromisno. Tek tada očekujem konkretne i vrlo radikalne i vidljive promjene, revolucije, anarhije, kako na globalnom, tako i na osobnom planu.

image

Neke nove tehnologije će uveliko zamijeniti čovjeka u raznim sferama

UNSPLASH

Dosta toga će se mijenjati, jer tri spora planeta prelaze u nove znakove i markiraju početak jednog sasvim drugačijeg vremena.

Neke stvari će se nastaviti, kao na primjer robotizacija, koja će uveliko zamijeniti čovjeka u raznim sferama. Za početak će krenuti od prometa, transporta, trgovine, raznih ureda, redakcija, kancelarija, administrativnih poslova, novinarskih, menadžerskih, mrežnih i generalno internetskih - što je već uvelike u pogonu, ali tada će se sve to ubrzati i multiplicirati. Možda ćemo morati učiti neke nove jezike, kodove, znakove, jednadžbe, načine komuniciranja, povezivanja. Kako god, nameće se pitanje što će čovjek raditi, poglavito ako u obzir uzmemo nadolazeće slike raznih revolucionarnih znanstvenih dostignuća među kojima je i slika neuništivog/besmrtnog čovjeka koji zahvaljujući regenerativnoj medicini pod normalno kupuje bioprintane ljudske organe.

Uz sve nabrojano, Pluton u Vodenjaku primarno govori o slobodi kao takvoj. Ipak, ova je pozicija najbliža slici svojevrsne kontrolirane slobode, pa si dajte mašti na volju. Hoće li ovaj najudaljeniji i gotovo najmoćniji planet sunčevog sustava raditi na oslobođenju čovjeka od najgorih demona i slabosti, želja, razmaženih prohtjeva, zloće i ostalih slabosti, golemog ega i potrebe za gomilanjem? Sigurno, ali valja napomenuti da smo najslobodniji kad najmanje trebamo. Hoćemo li biti slobodni da na primjer ne moramo ništa raditi ili barem da ne moramo raditi i skrbiti na neki, iz ove perspektive, nezamisliv način?

image

Novi otrovi, novi lijekovi, mlađi papa... sve je to budućnost, predviđa Uranovo dijete

UNSPLASH

Plin, nafta, ugljen, treset, kerozin, biomasa, struja - tko zna što će biti s energentima. Tu će se značajno mijenjati stvari. U kojem smjeru i na koji način, ostaje nam vidjeti. Za takvo što treba dobro poznavati materiju. Možda ćemo koristiti samo solarnu energiju, a zemlju, vodu, zrak i generalno prirodu, iskorištavat ćemo na pitaj Boga kakav način.

Plutonov zadatak je da korjenito mijenja, ruši i uništava staro i trulo koje se zamjenjuje novim.

Plutonov zadatak je da korijenito mijenja, ruši i uništava staro i trulo koje se zamjenjuje novim. Hoće li Pluton u vodenjaku od čovjeka napraviti otpornije i jače biće ili će ga sirotog potpuno uništiti, kao i sve iz vodenjačke simbolike, prvenstveno mislim na tehnologiju, strojeve, čipove, robote i tko zna što sve postoji ili će postojati. Ovo je i slika gdje sve tehnološko, napredno i revolucionarno ide protiv čovjeka. Vidjet ćemo! S druge ili već treće strane; je li moguće da će vladati ljudi i mase, narod? Ne znam kako, ali DA, jer Pluton moć daje Vodenjaku koji, između ostaloga, govori o čovječanstvu, humanizmu, ljudima, običnom čovjeku, individui, skupinama, zajednicama, socijalnoj pravdi i jednakosti, uglavnom o svemu suprotnom vladajućim strukturama, klasičnim hijerarhijama, formama, vladarima, moćnicima, sistemima, državama. Sve će to Pluton u idućih otprilike 18 godina izokrenuti naopačke", predviđa astrolog Uranovo Dijete.

Linker
19. travanj 2024 14:57