Brižna majka

Dirljive riječi Marijane Mikulić: ‘Zazebe me oko srca kad vidim drugu djecu‘

Domaća glumica posljednju objavu na svom Instagram profilu posvetila je najmlađem sinu, zbog čega su mnogima zasuzile oči.

"I živiš svoj film. I sretan si. Da, i zato što znaš čega sve ima na svijetu. Ali i čisto zato - jer si sretan! Jer imaš sve ono što si nekada samo priželjkivao. Ali ipak, ta strepnja. Neizvjesnost. Napredak je vidljiv, očigledan... Ali kada vidim drugu djecu njegova uzrasta, a tek one godinu ili dvije mlađe, zazebe me oko srca. Malo, kratko", iskreno je napisala Marijana u svojoj posljednjoj Instagram objavi.

"Brzo ja to otresem i idem dalje. Ali negdje je to uvijek u mislima, na srcu, i svuda ide sa mnom, i samo iskoči nenadano, ma kako sretna i zadovoljna bila u datom trenutku", napisala je majka troje sinova.

"Svim majkama koje imaju pile nad kojim strepe, i za kojim svakog dana srce malo preskoči - šaljem ljubav, želim nadljudsku snagu, jer znam da vam treba a da je često ponestane. Ma svim mamama treba, i ne trebamo se sramiti to priznati da padnemo i da je nekad teško. Samo trebamo bez srama tražiti podršku, da lakše otresemo strepnju i nastavimo punom parom naprijed! Jer druge nam ionako nema, zar ne?!" zaključila je glumica.

Podsjetimo, Marijana Mikulić je početkom godine u velikom intervjuu za Gloriju govorila o izazovima odgoja djeteta s poteškoćama. Tada je otkrila kako se obrasci ponašanja njezinog Jakova razlikuju od onih starijih sinova Ivana i Andrije, što je primijetila kad je imao 18 mjeseci. Također je rekla da se osim neizvjesne budućnosti, užasava sustava. No, nije sustav jedini koji ju je zabrinuo.

image

Glumica je trenutno sa svojim sinom u Njemačkoj

MARKO MISCEVIC CROPIX

"Od bližnjih nisam imala podršku, jer nitko nije shvaćao niti se trudio shvatiti što se događa. Moja mama je tek jesenas došla na duže vrijeme kod nas i shvatila s čime se borimo. Kako bih onda nekoj prolaznici koja vozi bicikl po Jarunu i dovikuje mi: ‘Pomaknite ga udesno‘ objasnila da moj Jakov to ne razumije? Njoj vjerojatno nije ni u primisli da mu ne mogu objasniti u kojoj traci treba voziti romobil i da se osjećam kao da me netko zalio hladnom vodom. Ne smijem joj zamjeriti, ali ipak zamjeram, jako", prepričala je glumica.

Linker
16. travanj 2024 15:28