U prirodi

Astroretreat u organizaciji poznatog astrologa: Prvi takav odmor kod nas posvećen je temi ljubavi

Prvog vikenda u lipnju, na idiličnoj obali mrežnice astrolog Uranovo dijete s probranim suradnicima organizira trodnevni odmor uz aktivno učenje i prakticiranje brojnih vještina.

Na paletu raznovrsnih retreat-odmora koji se nude u našoj zemlji, od sad možemo dodati još jedan - Astroretreat. Organizatori ovog prvog u zemlji, a i šire, aktivnog odmora, objasnili su nam o čemu se radi i što zainteresirani sudionici mogu očekivati i dobiti na ovom ‘city breaku‘ u prirodu.

"Astroretreat je bajkoviti bijeg i povlačenje u pitoresknu prirodu na obali rijeke Mrežnice. Misija ovog događaja je nježno razbijanje i hakiranje određenih uvjerenja i obrazaca kojima je istekao rok trajanja, a koji nas koče da živimo igru - oslobođenu verziju života", kazao je astrolog Uranovo Dijete jedan od organizatora ovog neobičnog odmora. Popularni astrolog koji je u nekoliko navrata za Gloria.hr podijelio svoja predviđanja, sa suradnicima pokreće višednevni aktivni odmor, koji spaja učenje astrologije, jogu, druženje u idiličnom okruženju Mrežnice.

image

Svaki dan započinje i završava jogom.

UNSPLASH

"David Lynch je svojom izjavom ‘Čovjek se ne mijenja, otkriva se’ možda najbolje ilustrirao poantu natalne karte. Upravo pomoću uvida u osobni horoskop imamo priliku bolje upoznati sebe, približiti se svom biću iznutra i izvana, otkriti i osvijestiti svoje istinske motive, potrebe, želje, strahove, hrabrosti, istine, sumnje, vjerovanja. Astrologija nam, između ostaloga, pruža šansu da razbijemo predrasude o sebi, ali i o drugima oko nas, te da na taj način postanemo tolerantniji i otvorenijeg uma", kažu organizatori ovog neobičnog odmora.

Čitajte i: Čuli ste za retreat, ali niste sigurni što je to? Evo zašto si morate priuštiti odmor za psihu i tijelo

Prva tema je ljubav

Tema prvog astroretreata je ljubav - astrološki, ali i kroz druge tehnike, polaznici će obraditi utjecaj planeta Venere koja upravo govori o ljubavi, odnosima, osjećaju sreće, osobnim vrijednostima i odnosu prema novcu. Ovakva forma retreata je jedinstvena i prva na ovim područjima, a i mnogo šire. Ideja je ponuditi slobodu izbora, nešto drugačije, raznovrsnije i dinamičnije.

"Sve aktivnosti raspoređene su tako da ćemo imati i dovoljno vremena za odmor. Astroretreat ima svoj plan i točan raspored pa je svatko slobodan birati na kojim će radionicama/predavanjima sudjelovati", kažu organizatori. Astroretreat druženje svakog dana započinje se i završava s jogom. "Osim astrološke obrade, na astroretreat druženju temu ljubavi i novca obradit ćemo kroz superkorisnu i jednostavnu tehniku sistemskih konstelacija", dodaju.

Čitajte i: Tko je astrolog Uranovo Dijete? Bivši novinar i strastveni DJ čita zvijezde neobično duhovito

Brojni sadržaji

Ljubavne i druge savjete polaznici će uz vodstvo mentora tražiti pomoću tarot karata i astrokocke. O ljubavnim napitcima svi zainteresirani mogu naučiti na radionici tinktura.

"Za sve oni koji su skloni pokretu i gibanju, idealna tehnika je HOLA HOOP - ritmična vrtnja hula hoopa oko cijelog tijela koja se pretvara u meditaciju u pokretu, dok se mnogi obrasci, strahovi i anksioznost ublažuju, brišu, mijenjaju bilateralnom stimulacijom moždanih hemisfera", objašnjava Uranovo Dijete.

Pomno birana ekipa astroretreata su: Ivana Pavić - moonspotting, Ivana Crnčić, Eva Požar, Vera Vidali, Žaklina Matijević i Uranovo Dijete.

Astroretreat se održava prvog vikenda u lipnju od 3. do 5. na obali Mrežnice. Dolazak je u petak od 16, a odlazak u nedjelju u 16 sati. Uz osigurane obroke, u suradnji s lokalnim OPG-ovima, polaznici će dobiti i originalne poklone sponzora, kao i mini astrološku skriptu. Za sve informacije, dogovore i prijave obratite se na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Linker
19. travanj 2024 14:56