briga o tijelu

Kako Katarina Baban, Lana Gojak i Ana Maras Harmander održavaju dobru tjelesnu formu?

Domaće glumice dobro znaju kako je biti prenatrpan poslovnim i privatnim obvezama te kako je za odraditi trening potrebno izdvojiti određeno vrijeme u danu.

Poznato je da održavanje dobre tjelesne forme zahtjeva svakodnevnu posvećenost i bavljenje nekom od sportskih aktivnosti. No, ubrzan i suvremeni način života, kao i dnevni raspored prenatrpan raznim obvezama najčešći su razlozi zbog kojih se zapostavlja briga o vlastitom tijelu. Srećom, razvojem moderne tehnologije osmišljene su i nove tehnike vježbanja koje ne zahtijevaju veliko fizičko opterećenje i učinkovito olakšavaju održavanje vitke linije.

image

Lana Gojak, Katarina Baban, Ana Maras Harmander i Davor Ilič

Jedan od takvih je i revolucionaran Easy Fit trening uz pomoć EMS uređaja, koji je oduševio i Katarinu Baban, Lanu Gojak i Anu Maras Harmander. Domaće glumice dobro znaju kako je biti prenatrpan poslovnim i privatnim obvezama te kako je za odraditi trening potrebno izdvojiti određeno vrijeme u danu. No, znajući kako tjelesna forma zahtjeva posebnu posvećenost, u potpunosti su se prepustile modernoj tehnologiji i očarale se rezultatima iste.

image

Ana Maras Harmander i Davor Ilič

Tehnološki napredan trening je 25 puta učinkovitiji od 1.5 sata klasičnog fitness treninga jer ne zahtijeva puno vremena i u 20 minuta obrađuje cijelo tijelo pokretanjem svih grupa mišića. Organizacijski je dobro posložen i idealan je tip treninga za sve one koji imaju pretrpan raspored dnevnim obvezama te ne mogu izdvojiti određenu količinu vremena za vježbanje. Ono što je posebno kod ove vrste treninga je revolucionarna EMS tehnologija koja pomoću jedinstvene metode smanjuje celulit, brže sagorijeva masti i više kalorija, učvršćuje kožu te smanjuje bol u leđima, vratu i zglobovima.

image

Katarina Baban

IST tehnologija (Impulse Shift Technologi) omogućuje da impulsno opterećenje mišića bude prirodno i pravilno raspoređeno po određenoj skupini mišića, kako ne bi u isto vrijeme radili suprotni mišići (agonist i antagonist), a sve kako bi u potpunosti zaštitili mišiće od eventualnih ozljeda. Za vrijeme WB-EMS treninga proizvodnja hormona stresa i funkcija enzima je viša, zato nije preporučeno trenirati duže od 20 minuta. Uključeno je 10 glavnih mišićnih skupina s dubokim mišićima, a stimulira se 90% mišićnih vlakana, za razliku od klasičnog treninga kod kojega se stimulira 30 posto.

image

Lana Gojak i Davor Ilič

Easy Fit EMS je uređaj s vlastitim studijama i istraživanjima, medicinski odobren, a odijela koja dolaze s istim napravljena su od antibakterijske tkanine te osiguravaju optimalnu higijenu, čistoću i udobnost. Uz to, svaki klijent dobije i pododijelo, ručnike, vodu i proteinski shake, što znači da ga sva potrebna oprema čeka spremna. Nakon odrađenog treninga, klijent se otušira, osvježi i s lakoćom može dalje nastaviti sa svojim dnevnim obavezama.

image

Ana Maras Harmander i Davor Ilič

Inovativna bežična veza zaštićena je posebnom linijom P2P, koja omogućuje stabilnu vezu bez interneta, kvarova i zračenja poput bluetooth-a i WiFI-a. Zahvaljujući NLT (no load trip) automatskom procesu provjere kablova, uređaj samoprocjenjuje i štiti od elektrostatskog izboja. Kako bi mogli uspješno pratiti napredak svojih klijenata uveli su i uslugu 3D skeniranje tijela, koje je bitno kako bi klijent dobio realno inicijalno stanje u brojkama jer napredak u treningu ne može pokazati realne brojke na vagi. 3D skenirani dokument prikazuje: težinu, potkožno masno tkivo, mišićnu masu, visceralnu masnoću, analizu oblik tijela, napredak, kao i procjenu rizika od bolesti. Nakon nekoliko mjeseci ili određenog broja odrađenih treninga izvodi se ponovno mjerenje, tako da uz trening i izbalansiranu prehranu rezultati sigurno neće izostati.

image

Ana Maras Harmander, Katarina Baban i Davor Ilič

Iskustvo u spomenutom izgradio je Davor Ilič, dugogodišnji trener grupnih programa i privatni trener, zaljubljenik u pokret i zdrav način života, koji je oduvijek znao u kojem se smjeru želi profesionalno razvijati. U rodnoj Puli od malih nogu bavio se plesom u kojem je postigao i značajnije uspjehe – 1. mjesto na svjetskom prvenstvu Caribbean Dance Show u Riminiju, u kategoriji latino plesova. Nakon toga, krenuo je u instruktorske vode, pokrenuo svoj studio za grupne programe i individualne treninge te podučavao pilates, zumbu, body workout, funkcionalne programe, ples i drugo. Željan novih avantura i zaokreta u svojoj karijeri, nakon 15 godina odlučio se za promjenu, a EMS treninzi bili su logičan sljedeći korak. Ubrzo je s poslovnom partnericom Mateom Vuga i vjerom u nešto sasvim novo i drugačije, krenuo u Easy Fit projekt.

image

Davor Ilič

‘‘Budući da uvijek idem u korak s trendovima, a moderna tehnologija je omogućila da se ovakav vid vježbanja približi ljudima, jako sam se zainteresirao. Na početku sam imao predrasuda prema ovakvom tipu treninga sve dok nisam detaljno istražio i osobno isprobao. EMS trening može se kombinirati i s treninzima snage, odličan je i u fazi rehabilitacije ili čak kao nadopuna u trenažnom procesu vrhunskih sportaša. Kako bi odagnali svaku sumnju i nedoumicu, prvi probni trening je besplatan, stoga pozivam sve zainteresirane da dođu i isprobaju jer sigurno neće požaliti‘", rekao je Davor Ilič.

image

Katarina Baban i Davor Ilič

Brzo postizanje ciljeva poput: oblikovanja tijela, izgradnje mišića, zdravog mršavljenja, ojačavanja leđa i imunološkog sustava nikada nije bilo lakše. Uz EMS trening s lakoćom se izgrađuju i aktiviraju mišići za koje je potrebno puno više fizičkog napora. Kombinacija vježbe i zabave koja rezultira time da se osjeća dobro u svojoj koži, definitivno je budućnost u svijetu treninga. Više informacija i mogućnost rezervacije probnog treninga u Easy Fit studiju, smještenom u Ulici grada Mainza 13, nalaze se na https://easyfit.hr/tretman/.

image

Katarina Baban i Davor Ilič

image

Lana Gojak i Davor Ilič

image

Lana Gojak i Davor Ilič

image

Lana Gojak

Linker
19. travanj 2024 08:38