NOVA TRIBINA

Rezervirajte svoje mjesto na tribini s doktorima Handlom i Bagarićem: Kako izbjeći burnout?

Kako više cijeniti sebe i svoje vrijeme? Kako izbjeći jednu od najčešćih bolesti modernog doba? Samo su neka od pitanja na koja ćemo vam pružiti odgovor na drugoj javnoj tribini zakazanoj za 21. studenog u 18 sati u Kaptol Boutique Cinema & Baru!

Nakon što je na Svjetski dan Mentalnog zdravlja, u sklopu projekta "Bez brige s Dijanom", održana prva live tribina urednice i autorice projekta Dijane Čuljak s uglednim psihijatrima i i psihoterapeutima dr. Antom Bagarićem i dr. Hrvojem Handlom, došao je red na novu tribinu, ovog puta posvećenu jednoj od najučestalijih bolesti novog doba.

U potpuno novom formatu, kakvog smo mogli vidjeti pred prepunom dvoranom zagrebačkog Kaptol Boutique Cinema, ovog ćemo mjeseca pokušati doći do odgovora na pitanja vezana uz učestalu bolest današnjice, burnout.

Kako postaviti zdrave granice u poslovnom okruženju? Je li vas ikad obuzeo osjećaj nemoći, želja za odustajanjem? Što znači vrednovati sebe i vlastito vrijeme? Koliko je uopće važno to vrijeme i utječe li na naše odnose? To su samo neka od pitanja o kojima će se razgovarati na Glorijinoj tribini "Bez brige s Dijanom". Moderatorici i autorici Dijani Čuljak u goste i ovog puta dolaze psihijatri i psihoterapeuti Ante Bagarić i Hrvoje Handl, a tema tribine je - kako preživjeti burnout te zašto je važno nakon njega ustati, a ne odustati.

Uživo, 21. studenoga u 18 sati u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema & Baru, doktori će odgovarati i na pitanja publike, s namjerom popularizacije pitanja vezanih za zdrave emocije i mentalno zdravlje.

image

Hrvoje Handl, Dijana Čuljak i Ante Bagarić

VEDRAN PETEH/CROPIX

Ne propustite rezervirati svoje mjesto u publici! Ulaznice su u slobodnoj prodaji u sustavu Eventim.

Važno je znati kako sretnog života nema bez suočavanja s vlastitim osjećajima: pitajte što se do sada niste usudili nikoga pitati i pomozite nam skinuti stigmu s tema posvećenih mentalnom zdravlju - kako bi vaš, ali i život svih koje volite bio kvalitetniji i bolji.

"Bez brige s Dijanom", moderatorice i autorice projekta Dijane Čuljak, osim razgovora uživo s našim doktorima, svakog tjedna donosi različite formate u kojima objavljujemo priče javnih osoba, osobna iskustva i ispovijesti, kao i riječ stručnjaka.

Linker
17. travanj 2024 10:40