Nataša Janjić
 Saša Zinaja
Fatalna glumica

Nataša Janjić: 'Ljubav mi je prirodni botoks'

Splitsku glumicu sa stalnom zagrebačkom adresom, Natašu Janjić, priveli smo na Speed date, na kojemu nam je otvorila dušu.

Splitsku glumicu sa stalnom zagrebačkom adresom, Natašu Janjić, priveli smo na Speed date, na kojemu nam je otvorila dušu.

Nataša Janjić došla je na snimanje bez nove frizure. U predstavi "Nevidljivi" koju su nedavno uspavali i odigrali posljednji put u Gavelli, nosila je periku a zbog toga je primila mnogobrojne zabrinute pozive, čak ju je nazvala i redateljica s kojom surađuje da provjeri je li se glumica ošišala.

Kako mi stoji? Od 1-5? #actresslife

Objavu dijeli Natasa Janjic (@nanulananula)

Crvenokosa Splićanka poznata je, osim po istančanom glumačkom talentu i po besprijekornom modnom ukusu. Svi je primijete i u najobičnijoj dnevnoj kombinaciji za grad dok juri na svom omiljenom prijevoznom sredstvu - biciklu. U nju nismo uperili lampu, nego ventilator kako bi joj na +30 bilo ugodnije odgovarati na pitanja.

'Filip Šovagović mi je posvetio pjesmu i još netko, ali sad se ne mogu sjetiti tko', otkrila nam je glumica koja je osvojila mnoge nagrade za svoj talent.

Nataša obožava piti kavu s toplim mlijekom, na splitskoj Riva ne ide bez cvika, a tijekom ljeta najradije pije Mohito i vodu. Otkrila nam je, među ostalim i koji joj je najmrskiji kućanski posao, tko je njezin crush s postera te sjeća li se prve ljubavi.




Linker
26. travanj 2024 05:47