Neodoljivi

Modni dodaci od kojih se nećemo odvajati! Nova Guess kolekcija za jesen/zimu spaja klasiku s hit trendovima

Oni su ukras svakog stajlinga, bio on elegantni, sportski, rokerski... Nekada dodaci mogu nositi cijeli look, odnosno učiniti ga zanimljivim i podići na neku višu razinu. Nova kolekcija popularnog američkog brenda nudi upravo to - torbe, satove, obuću, šalove koje možete uklopiti u svaki look i u svaku priliku.

Ove sezone Guess se fokusira na trenutne trendove i klasične stilove, a njihova kombinacija tvori upečatljive komade s jedinstvenim Guess potpisom. Brend je kroz svoju novu kolekciju modnih dodataka poručio da je vintage ponovno 'in', a to se pogotovo vidi na torbama koje su istovremeno moderne, ali i elegantne.

Personalizacijom Guess logotipa brend donosi dašak luksuza, a njegova zlatna boja odašilje sofisticiranu vibru, bilo da nosite torbicu, sat ili bilo koji drugi modni dodatak s ovim detaljem.

Modna influencerica Dora Predojević predložila je četiri jesensko-zimska looka u kojem glavnu ulogu igraju upravo Guess modni dodaci uz koje će svaka moderna djevojka osjećati elegantno i cool.

Look br. 1

Plave traperice uvijek su dobar izbor za razne prilike, a odlično ih ističu komadi u smeđim i zlatnim tonovima. Uz njih, crnu dolčevitu i sako boje karamele kombinirajte neutralne Guess salonke, torbu s Guess logotipom, a neizostavan je i pozlaćeni Guess sat koji daje završni touch cijelom stajlingu.

Look br. 2

Postoji li nešto više vintage od marama? Ovaj pomalo zanemareni modni dodatak ponovo je postao dio naših modnih priča i s pravom. Naglašava eleganciju i ženstvenost, a možemo ga nositi uvijek i svugdje. Model koji spaja životinjski uzorak, upečatljivu narančastu boju i Guessov logotip, Dora predlaže nositi na crne kožnate gležnjače s visokom potpeticom i crnom kožnatom torbom.

Look br. 3

Ako u vama čuči buntovnica s razlogom, ovu stranu vaše osobnosti možete istaknuti kroz komade od kože poput sakoa, obične bijele majice koja ide uz sve, uskih traperica i, naravno, gležnjačama s ripnama. Dodajte još tome cool remen i novčanik s Guess logotipom i spremne ste pokoriti svijet!

Look br. 4

Za opušteni, sportski stil obavezne su tenisice, a ove godine posebno su popularni modeli s potplatima velikog volumena, luksuznim zlatnim detaljima, životinjskim uzorkom i detaljima s GUESS logotipom. Nosite ih na kožnate prsluke uz dodatak srebrnog Guess nakita i neizostavne klasične torbe koja se nosi na ramenu ili preko tijela.

Guess modne dodatke potražite u sljedećim poslovnicama:

ZAGREB - Guess Accessories Avenue Mall, Avenija Dubrovnik 16 - Guess Accessories City Center one East, Slavonska avenija 11d

SPLIT - Guess Accessories City Center one Split, Vukovarska ul. 207

RIJEKA - Guess Accessories, Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a

Linker
18. travanj 2024 05:40